0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Готуємо м'ясо з Chasseur

11 листопада 2021

Осінь — це атмосфера яскравої казки з її буянням кольорів від ніжних бежевих до насичених багряних відтінків, що складаються у чарівну композицію. Осінь — це легка прохолода, шелест опалого листя, ніжний смак домашньої випічки та аромати сезонних страв. PROMENU пропонує вам поринути у цю казкову атмосферу разом з новинками від Chasseur та нашим особливим рецептом.

Чавун від Chasseur

Немає кращого аксесуара на кухні для приготування смачних французьких страв, ніж посуд з емальованого чавуну. Тушковані овочі, м’ясо, супи, бульйони, соуси й все, що вам підкаже ваша фантазія та бажання експериментувати з рецептами. Такий посуд підходить навіть для маринування продуктів, їхнього зберігання у холодильнику чи морозильній камері.

Один з найкращих брендів, що виробляє чавунне кухонне приладдя — це Chasseur. Французька компанія з майже віковою історією, особливим підходом до виробництва та фірмовим стилем, який тендітною лінією простежується у всіх колекціях. Каструлі від Chasseur — втілення екологічності та універсальності. Це неймовірна гама кольорів, серед яких ви знайдете як ніжні пастельні відтінки, так і яскраві барви. Чавунний посуд Chasseur можна використовувати на будь-яких варильних поверхнях, на індукційних плитах та у духовці.

Нещодавнє оновлення асортименту бренду подарувало нам лінійку каструль ніжного бежевого кольору. Спеціальне двошарове покриття забезпечує неймовірний глянсовий блиск, гладкість поверхні та захист від пошкоджень й потьмяніння. 

Пропонуємо вам разом з нами випробувати оновлення лінійки каструль Chasseur та приготувати одну знамениту французьку страву з м’ясом, вином, грибами та запашним соусом.

Курка по-мисливськi

Це давній та дуже популярний рецепт, що бере свій початок з італійської Тоскани. Справжня ж популярність до страви несподівано прийшла у Франції, що зробила її класикою місцевої кухні. Найкраще за все таку курку повільно тушкувати та готувати у чавунному посуді, тож на допомогу нам прийде Chasseur ROUND CASSEROLE у ніжному бежевому кольорі.  

Нам знадобиться:

  • оливкова олія
  • 25 г вершкового масла
  • 4 курячі ніжки
  • 1 цибулина, подрібнена
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 200 г печериць
  • 225 мл червоного вина
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 2 гілочки чебрецю
  • 500 мл готового курячого бульйону

Спосіб приготування:

  1. Трохи оливкової олії та вершкове масло розтоплюємо та нагріваємо у нашій каструлі. Туди додаємо приправлені до смаку курячі ніжки та обсмажуємо приблизно по 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки, а потім виймаємо та відкладаємо.
  2. У цю ж саму каструлю висипаємо нарізану цибулину, обсмажуємо приблизно 5 хвилин. Додаємо часник та гриби. Перемішуємо, смажимо ще 2 хвилини. Додаємо вино, 2 столові ложки томатної пасти, чебрець. Залиште тушкуватися ще 5 хвилин, а потім додайте 500 мл готового курячого бульйону і залиште тушкуватися десь на 10 хвилин на повільному вогні.
  3. Додаємо підсмажені курячі ніжки, накриваємо каструлю кришкою та залишаємо тушкуватися на одну годину, поки курка не стане м’якою, а соус трошки не загустіє.

Подавати з гарніром з вершкового пюре, рису чи печеної картоплі.

Смачного!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити