0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Новинки від Smeg у PROMENU

29 червня 2021

Smeg — особлива техніка зі своїм неповторним шармом. Це справжня знахідка для тих, хто цінує стиль, функціональність та якість, перевірену роками. Фірмовий дизайн, неймовірні плавні форми та неповторна атмосфера 50-х років поєднана з сучасною технічною довершеністю. Техніка Smeg — уособлення італійської пристрасті до кулінарного мистецтва. Розповідаємо про наші найсвіжіші новинки, що допоможуть вам з легкістю та неповторним стилем радувати себе та своїх близьких смачними стравами.

Тости — класичний сніданок

Тости з сиром, джемом, овочами або фруктами — універсальний, швидкий та корисний сніданок, який може приготувати кожний. Вам не потрібно бути професійним кухарем, або мати якісь особливі навички, достатньо лише скористатися новеньким тостером Smeg 50'S STYLE. Шість налаштувань ступеню обсмаження: від легкого підрум’янення до хрусткої скоринки, 2 слоти для вашої зручності, системи захисту від перегрівання, нековзні ніжки та піддон для крихт, щоб легко підтримувати ідеальну чистоту на кухні та доглядати за вашим пристроєм. Крім цього, тостери доступні у декількох матових ефектних відтінках, які додадуть вашій кухні особливої атмосфери спекотних італійських вуличок.

Перше правило смачного чаю

Найголовніший секрет смачного чаю — витримати правильну температуру води під час заварювання. Для того, щоб ваш напій не втратив свого смаку та аромату, температура не має перевищувати 80 градусів. Друге правило ідеального чаю — мати на кухні електричний чайник Smeg. Мінімалістичний дизайн приховує в собі італійську пристрасть до функціональних та стильних речей. Автоматичне відключення при 100°C, безпечне зняття з бази, нековзні ніжки та неповторна колірна гама роблять його ідеальним помічником на будь-якій кухні. Соковиті відтінки глянцевого покриття даруватимуть вам яскравий настій кожного дня.

Ранок починається з кави

Ніщо так не заряджає енергією з самого ранку, як чашка свіжозмеленої кави. Ковток еспресо і ви вже готові на будь-які подвиги. Новенька автоматична кавомашина Smeg 50'S STYLE — рецепт вашого ідеального ранку. Ніяких зайвих налаштувань та складного керування. Кавомашина підтримує систему ready to go. Просто завантажте потрібну кількість зерен, оберіть напій, який ви хочете приготувати та насолоджуйтеся ароматною кавою. У стандартні налаштування входять 7 кавових рецептів, з яких ви можете готувати різноманітні напої, налаштовувати необхідну кількість води в них, міцність та жорсткість. І все це у мінімалістичному, компактному корпусі, виконаному з нержавіючої сталі у неперевершеному фірмовому стилі.

Міксуємо 

Без якісного міксера неможливо уявити жодну кухню. Швидко збити крем, мус, приготувати пюре чи замісити тісто, міксер Smeg 50'S STYLE здатен на все та навіть більше. Компактний та потужний, він зроблений із дотриманням ідеальної ергономіки, для максимального комфорту під час використання. Дев’ять швидкостей та особливий Turbo режим допоможуть вам збивати будь-які продукти у рекордно швидкий час, ви навіть помітити не встигнете. Захисні системи та функція швидкого зняття насадок допоможуть вам легко та без зусиль очистити прилад після використання.

Готувати з італійським шиком кожного дня — просто, разом з технікою Smeg. Всі новинки вже доступні у наших магазинах PROMENU.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити