0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

PROMENU повертається

30 березня 2022

Доброго дня, ми з України. 

PROMENU — це унікальний український проєкт, створений з любов’ю до українців, з метою ознайомити наш ринок з преміальними європейськими товарами та новим, сучасним, комфортним способом життя. Наша мережа відзначена престижними нагородами європейського масштабу. Наші зусилля побачили в усьому світі. Ми неймовірно пишаємося нашою історією та палко закохані в Україну. Та жахлива, загарбницька війна, що відбувається зараз — кривава сторінка в сучасній історії не просто України, а й всього світу. Ми не могли залишитися осторонь і навіть не думали про це. 

Всіма силами та доступними нам ресурсами ми намагаємося допомагати Україні у боротьбі проти російської окупації. З того моменту як на території нашої країни пролунали перші постріли та вибухи, PROMENU без зволікань кинулися на допомогу волонтерам, ЗСУ та місцевим штабам територіальної оборони. Жодної хвилини ми не залишалися осторонь жахливої війни, що відбувається на теренах нашої улюбленої України. За місяць злочинного вторгнення російських окупантів нашою мережею було зроблено наступне: 

  • Понад 1 000 000 грн було переказано на рахунок ЗСУ на потреби української армії;
  • 240 термокухлів було надано бійцям на блокпостах;
  • Одеські воєнні шпиталі та штаби територіальної оборони було забезпечено дрібною побутовою технікою, кавомашинами.

PROMENU постійно на зв’язку з волонтерськими штабами, ми активно допомагаємо у зборах коштів і логістиці гуманітарної допомоги. 

Головною метою PROMENU завжди було і залишиться привнесення теплих, яскравих та затишних моментів у ваше життя. І ми продовжимо робити це, поступово відновлюючи діяльність нашої мережі. Ми повертаємося, щоб підтримувати бойовий дух всіх українців. Мирний час вже близько, майже поруч з нами, бо за нами — героїчний непереможний народ, правда та підтримка майже всього світу. 

На нашому сайті на вас чекатимуть різноманітні оновлення товарів, нові колекції наших найкращих брендів та зокрема велике розширення асортименту побутової техніки. Залишайтеся з нами та слідкуйте за подальшими новинами. 

Все буде Україна!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити