0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Збираємо подарунки на День святого Валентина

08 лютого 2022

День закоханих — не просто найромантичніше свято року, а й найвідповідальніше. Кожний в цей день намагається здивувати свою другу половинку якимось особливим подарунком, створити незабутній вечір та провести затишне побачення. Саме вибір правильного подарунка — найперша та найбільша перешкода, з якою стикається кожний. Тож PROMENU спеціально для вас зібрали добірку кращих презентів до Дня закоханих.

Гурмани та модні експерти

Перше, що спадає на думку, коли думаєш про подарунок для запеклих гурманів — щось тісно пов’язане з високою кухнею. Наприклад, ножі для устриць, сирні набори, келихи для витриманого червоного вина. Це все, звісно, теж вдалі варіанти, але ми пропонуємо вам подивитися дещо далі. Кожна смачна страва починається з приправ, а кожній приправі потрібне належне зберігання. Тож набір млинів Peugeot Alaska точно стане у пригоді будь-якому гурманові. 

Пам’ятаєте ми згадували про вино? Не забувайте про нього. Набір Peugeot BALTAZ — найкращий подарунок для поціновувачів цього алкогольного напою. Аератор, штопор та спеціальна помпа для пляшок, ще й у подарунковому пакуванні.

Гурманом можна бути не лише в їжі, а й у модній індустрії. Для тих, хто хоче виглядати завжди бездоганно, хто дбає про свої дорогоцінні речі та вже давно втомився від звичайного прасування одягу, ідеальним подарунком стане ручний відпарювач від SteamOne. Вам будуть безмежно вдячні за такий презент.

Домогосподарі та кулінари

Якщо ваша друга половинка любить готувати, вміє робити це смачно та із захватом, то ми радимо звернути увагу на електричні вафельниці Graef і форми для випікання Emile Henry. Це не лише розширить список смачних домашніх страв, які можна приготувати власноруч, а й значно полегшить сам процес.

Ну а поціновувачам домашнього затишку ми радимо подарувати стильну та сучасну гейзерну кавоварку Bialetti VENUS BLUE, щоб всі вечори разом були наповнені теплом та ароматом свіжозвареної кави. 

Спортсмени та мандрівники

Здоровий образ життя — головний тренд останніх років. І якщо ваша друга половинка не мислить свого життя без ранкової пробіжки або без візиту до спортзалу, то можна не лише приєднатися до партнера у цьому занятті, а й побавити соковитими подарунками, як-от соковижималка для цитрусових Smeg. 

Для шанувальників довгих прогулянок на свіжому повітрі однозначно стане у пригоді термопляшка Qwetch TROPICAL. Ну і, звісно, ланч-бокс GEFU ENVIRO, щоб смачно перекусити після тренувань.

Для неї

Квіти — найпопулярніший подарунок для дівчат майже на будь-яке свято. І ви, напевно, стикалися з тим моментом, коли пишний та духмяний букет її улюблених квітів просто немає куди поставити. Будьте передбачливими та подаруйте своїй дівчині неймовірно вишукану вазу Aida TULIP VASE разом із букетом. 

Якщо ж ваша партнерка давно мріє нарешті не витрачати купу часу на щоденну укладку та завжди виглядати бездоганно, то найкращим подарунком для неї стануть стайлери від BaByliss

Для нього

Слідкувати за своїм зовнішнім виглядом — це не умовність, а необхідність сучасної людини. І чим простіший щоденний догляд, з тим більшим ентузіазмом ми за нього беремося. Бренд BaByliss у своїй спеціальній лінійці Men пропонує компактні, автономні, потужні та легкі у керуванні тримери для бороди та машинки для стрижки волосся. Це стильний та дійсно корисний подарунок для кожного чоловіка.

Для вас

Парні подарунки — явище доволі нечасте, але однозначно практичне та ефектне. За подарунками, які ви даруєте безпосередньо вашій парі або вашій сім’ї, завжди криється особлива атмосфера, затишок та теплі спогади. Це можуть бути набори бокалів, кавові або чайні набори, або навіть розкладна таця для романтичних сніданків прямо у ліжку.

Подарунків багато, але головне — це проявити фантазію та бути непередбачуваними. Це неодмінно допоможе вам зробити 14 лютого незабутнім днем для вашої пари.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити