0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Зимові новинки від Brabantia

26 січня 2022

Затишок у всій оселі починається з кухні, де ми кожного дня заварюємо собі смачненьку каву чи духмяний чай, готуємо різноманітні смаколики та зберігаємо снеки для вечірніх переглядів кіно. Тож чому б не побавити себе та придбати собі новенькі яскраві й функціональні кухонні аксесуари? А тут ще й новинки від Brabantia вже прибули у PROMENU, і ми залюбки зараз познайомимо вас з ними. 

Brabantia — це той бренд, що уособлює в собі всі сучасні тенденції: мінімалістичний дизайн, використання високоякісних та екологічно безпечних матеріалів, довговічність та плідна співпраця з багатьма екофондами. Тож, віддаючи перевагу товарам Brabantia, ви не просто наповнюєте свій дім комфортом та затишком, а й допомагаєте зберегти довкілля.

Серед зимових новинок в асортименті ви знайдете безліч кухонних інструментів, набори ножів, вінички, а також стильне оновлення лінійки зручних ємностей для зберігання з віконцем. Крім цього, на вас чекають аксесуари для ванної кімнати. Наприклад, чорний тримач для туалетного паперу точно заслуговує на увагу.

TASTY+

Серія TASTY+ — один з бестселерів бренду. Це не лише стильні, а ще й мультифункціональні аксесуари для кухні: більша частина з них може виконувати одразу дві або більше завдань, суттєво економлячи вам час. 

Серед новинок цієї серії ви знайдете набори ножів, до яких входять як універсальні, так і спеціальні для окремих завдань та продуктів. У комплект входить спеціальний кейс, який дозволить дбайливо та безпечно зберігати всі ножі, не хвилюючись за стан лез.

Спеціально для всіх запеклих шанувальників домашньої піци, Brabantia приготували роликовий ніж зі зручним кейсом-ручкою, з яким ви з легкістю зможете нарізати рівномірні шматочки улюбленого смаколика. І ще одна яскрава новинка — віничок-ложка. Два інструменти в одному — вдвічі більше можливостей. Збивайте інгредієнти, перемішуйте салат та додавайте великі інгредієнти всього одним аксесуаром.

PROFILE LINE

Серія PROFILE LINE — лаконічна у своєму дизайні та функціональна. Основна її особливість — використання високоякісної нержавіючої сталі як основного матеріалу. Це надає інструментам не лише ефектного вигляду, а й гарантує довговічність та додаткову стійкість.

Новинки PROFILE LINE стовідсотково порадують всіх гурманів, бо у нас ви знайдете ручний слайсер та спеціальний ніж, які відмінно підійдуть для нарізання будь-яких сирів: м’яких, напівтвердих та твердих. Лопатка з силіконовою робочою поверхнею порадує своєю ергономічністю та легкістю у використанні. Для поціновувачів фруктів та овочів також є особлива новинка — спеціальний ніж для очищення плодів від шкірки. 

Це лише невелика частина того, що ви можете знайти серед широкого асортименту товарів Brabantia. Не зволікайте, додайте своїй оселі затишку, комфорту та яскравих барв разом з PROMENU.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити