Рус
Укр

Бак для сміття Pedal Bin Brabantia, об'єм 30 л, сріблясто-сірий (482007)

Brabantia
Артикул: 00800062
loader
product image - 0 - nav
loader
product image - 1 - nav
loader
product image - 2 - nav
loader
product image - 3 - nav
loader
product image - 4 - nav
loader
product image - 5 - nav
loader
product image - 0 - main
Знятий з виробництва
Знятий з виробництва
Бак для сміття Pedal Bin Brabantia, об'єм 30 л, сріблясто-сірий

Вмісткий і ергономічний бак для сміття Pedal Bin від Brabantia економить місце на вашій кухні. Завдяки плоскій задній стінці виробу бак можна ставити впритул до стіни. Виріб виконано з корозійностійких матеріалів і покрито захистом від відбитків пальців. Тихий педальний механізм MotionControl плавно відкриває і автоматично закриває кришку сміттєвого бака, при цьому вона не торкається стіни. Для зручної заміни пакету кришка залишається відкритою, якщо підняти її вручну, а внутрішнє пластикове відро фіксується у піднятому положенні.

Спеціально розроблені пакети для сміття із зав'язками від Brabantia ідеально підходять за розміром (G) і гарантують охайний зовнішній вигляд виробу. Для більш ретельного очищення внутрішнє відро можна вийняти за допомогою спеціальних захоплень. Для перенесення сміттєвий бак оснащений зручною гнучкою ручкою. Пластиковий обід на основі баку захищає покриття підлоги від пошкодження, а також надає йому додаткову стійкість. Висота виробу 66 см, об'єм 30 л. Гарантія від Brabantia 10 років.

Вместительный и эргономичный мусорный бак Pedal Bin от Brabantia экономит место на вашей кухне. Благодаря плоской задней стенке изделия, бак можно расположить вплотную к стене. Изделие выполнено из коррозионностойким материалов и покрыто защитой от отпечатков пальцев. Бесшумный педальный механизм MotionControl™ плавно открывает и автоматически закрывает крышку изделия, при этом она не касается стены. Для удобной смены мусорного мешка крышка остается открытой, если поднять ее вручную, а внутреннее пластиковое ведро фиксируется в приподнятом положении. Специально разработанные мусорные пакеты с завязками от Brabantia идеально подходят по размеру (G) и гарантируют аккуратный внешний вид изделия. Для более тщательной очистки внутреннее ведро можно вынуть при помощи специальных захватов. Для переноски мусорный бак оснащен удобной гибкой ручкой. Пластиковый обод на основании защищает покрытие пола от повреждения, а также придает дополнительную устойчивость баку для мусора. Высота изделия 66 см, объем 30 л. Гарантия от Brabantia 10 лет.

Бак для сміття Pedal Bin Brabantia, об'єм 30 л, сріблясто-сірий
Бренд
Основний матеріал
Вага нетто
4.39
Колір основний
Сірий
Колір від виробника
Матова сталь із захистом від відбитків пальців
Об`єм одиниці
30.000
Країна походження
Китай
Країна бренду
Додатковий матеріал
ПЛАСТИК
background
15 магазинів ProMenu
Ми завжди знаходимося в зручних для вас місцях
Магазини мого міста