Професійний блендер BAMIX GASTRO 350 призначений для подрібнення, різання, збивання, перетирання та збовтування різних продуктів. Чотири насадки, які входять в комплект, дозволяють приготувати будь-які страви. Велика довжина занурення – відмінна риса серії Gastro.
Блендер працює з дуже низьким рівнем шуму, й не вібрує навіть на найбільших швидкостях. Сталева ніжка девайсу цієї серії цілих 25 см, для зручності роботи в мірних стаканах й найглибших, вузьких каструлях. Збірка блендера здійснюється у Швейцарії, що говорить про високу якість виробу. Всі деталі, насадки та аксесуари, які входять в контакт з їжею зроблені з сертифікованих високоякісних матеріалів й абсолютно безпечні для приготування їжі.
Технічні особливості:
- Здатний витримувати до 10 хвилин безперервної роботи, обладнаний автоматичним захистом від перевантаження.
- 2 режими швидкості: 18 000 й 22 000 оборотів у хвилину.
- Низький рівень шуму та вібрації.
- 4 насадки з високоякісної сталі, не схильної до корозії й деформації.
- Ергономічна ручка виконана з ударостійкого нейлону.
- Відрізняється особливою стійкістю до високих температур.
- Не дряпає ємності та посуд. Приводний вал підходить для глибоких ємностей.
Комплектація:
- Занурювальний блендер, білого кольору з чорними кнопками.
- Багатофункціональна насадка: для подрібнення сирих та варених овочів, фруктів, ягід, як свіжих, так і заморожених, вареного м'яса. Також для приготування пюре, морозива, шербету й для подрібнення твердих спецій та кубиків льоду.
- Насадка для перемішування: застосовується для змішування й збивання напоїв, соусів, омлету, рідкого тіста, майонезу, супу-пюре, а також косметичних емульсій.
- Насадка для збивання: призначена для створення соусів й змішування емульсій, збивання вершків та яєчного білка, а також для замішування легкого здобного тіста.
- Насадка для рубки м'яса: ідеально підходить для різання малих обсягів м'яса, риби та овочів.
- Настінний тримач: для зручного зберігання блендера й насадок.