Зробіть ідеальні яйця-пашот всього за 3 хвилини! Так легко використовувати!
- Спочатку доведіть воду в каструлі до температури 90-95 C (головне - не дати їй закипіти).
- Поставте яйце над формою і розбийте його в неї.
Надлишок буде стікати через сітчастий фільтр. Не хвилюйтеся, яєчний білок залишиться!
- Закрийте яйце кришкою і помістіть його в каструлю на 3 хвилини.
- Вийміть яйце з води і з форми! Конструкція сита дозволить формі плавати і гарантує, що ваше яйце приготується до досконалості.
Форма сконструйована таким чином, щоб ви безпечно, без опіків, виймали її з гарячої води.
Ця оригінальна система ідеально підходить для приготування кількох яєць одночасно в декількох формах.