Емальований чавун - один з найбільш вдалих матеріалів для виробництва посуду: зберігає тепло та розподіляє його по всьому об'єму виробу.
Овальна форма чавунної каструлі Chasseur CASSEROLE дозволяє приготувати в ній тушку птиці цілком. Готову страву можна подати до столу, не виймаючи з ємності, так вона буде виглядати навіть смачніше. Незважаючи на свою специфічну форму, каструля підійде для приготування будь-яких страв, що потребують тривалого томління. Ручки каструлі нагріваються, але зручна форма дозволяє легко її переміщати, використовуючи прихватки. Також каструлю можна використовувати для маринування продуктів, зберігання їх в холодильнику або навіть морозильній камері.
Чавунний посуд Chasseur, покритий зсередини та зовні подвійним шаром емалі, максимально рівномірно розподіляє тепло й довго зберігає його. Під щільно накритою кришкою продукти готуються делікатно, не втрачаючи своїх корисних властивостей.
Цей посуд універсальний та практичний. Він легко миється як вручну, так й в посудомийній машині. Підходить для духовок та будь-яких кухонних плит, включаючи індукційні. Витримує температуру 220⁰. Двошарове покриття забезпечує особливу міцність, стійкість до корозії та ідеально гладку поверхню.