Італія — батьківщина класичного еспресо. У кожній римській кав'ярні знайдеться свій фірмовий рецепт цього неймовірно смачного та ароматного напою. Усі тонкощі приготування caffe espresso власники кав'ярень зберігають у найсуворішій таємниці, але про кавові зерна розкажуть із задоволенням. І найчастіше ця розповідь буде присвячена Danesi.
Danesi — це римська компанія, заснована Альфредом Данезі 1905 року. Знавець і зберігач секретних купажів, Альфред був одним із перших, що поширили культуру та споживання того, що сьогодні відомо, як традиційний еспресо, який з'явився на початку минулого століття в Римі.
Ефіопія — це колиска аравійської кави, тому Danesi не змогли залишити без уваги цей регіон. Маленьке фермерське господарство із села Шанта Вене на горі Бомбі вирощує кавові плоди на висоті до 2050 метрів на невеликій ділянці площею не більше 2 га. Після дозрівання фермери доставляють кавові плоди на відмивальну станцію Айла, де вони проходять обробку і набувають всієї складності та насолоди смаку.
Кава Danesi Monorigine Etiopia — 100% арабіка з яскравим і солодким смаком з нотами чорниці, ананаса, сливи. Має тривалий і стійкий посмак.