Рус
Укр

Кава Danesi Monorigine Ruanda в зернах, 0,25 кг, жерстяна банка, зелений (1010313)

Danesi
Артикул: 50000044
loader
product image - 0 - nav
loader
product image - 1 - nav
loader
product image - 2 - nav
loader
product image - 3 - nav
loader
product image - 0 - main
Знятий з виробництва
Знятий з виробництва
Інші товари з категорії Кофе
Інші товари з категорії Кофе
Кава Danesi Monorigine Ruanda в зернах, 0,25 кг, жерстяна банка, зелений

Італія — батьківщина класичного еспресо. У кожній римській кав'ярні знайдеться свій фірмовий рецепт цього неймовірно смачного та ароматного напою. Усі тонкощі приготування caffe espresso власники кав'ярень зберігають у найсуворішій таємниці, але про кавові зерна розкажуть із задоволенням. І найчастіше ця розповідь буде присвячена Danesi.

Danesi — це римська компанія, заснована Альфредом Данезі 1905 року. Знавець і зберігач секретних купажів, Альфред був одним із перших, що поширили культуру та споживання того, що сьогодні відомо, як традиційний еспресо, який з'явився на початку минулого століття в Римі.

Кава Danesi Monorigine Ruanda — це 100% арабіка аромат, смак і текстура якої зображають пристрасть та делікатну турботу тих, хто щодня працює над створенням продукту найвищої якості. У Руанді Danesi співпрацює з кооперативом виробників, які постачають самобутню каву без будь-яких обробок. Особливістю цього кооперативу є те, що його управлінням займаються жінки. Danesi надихає цей фактор, оскільки, на їхню думку, розширення прав та можливостей жінок-виробників у секторі кави Руанди призведе до покращення економічних та соціальних умов фермерських спільнот. Тому зробивши вибір на користь Monorigine Ruanda ви не тільки щодня насолоджуватиметеся першокласною кавою, але й допоможете становленню бізнесу жіночої громади в Руанді.

Кава Danesi Monorigine Ruanda в зернах, 0,25 кг, жерстяна банка, зелений
Бренд
Категорія
Основний матеріал
Вага нетто
0.25
Країна походження
Італія
Країна бренду
background
15 магазинів ProMenu
Ми завжди знаходимося в зручних для вас місцях
Магазини мого міста