У обсмажених кавових зернах містяться ефірні масла, які надають напою смак і аромат. При зіткненні з повітрям вони окислюються і зерна поступово втрачають свої органолептичні властивості. Тому, щоб максимально насолодитися ароматом і смаком кави, рекомендується молоти зерна безпосередньо перед вживанням.
Bialetti - італійська компанія, яка перетворила мистецтво приготування кави вдома в простий і природний процес. Гейзерні кавоварки цієї марки широко відомі за межами Італії завдяки пізнаваному дизайну і безкомпромісної якості. Функціональна і стильна ручна кавомолка Bialetti оснащена керамічними жорнами. Є можливість регулювання ступеня помелу. Для цього необхідно зверху розкрутити і зняти ручку і затиск, далі повернути коліщатко за годинниковою стрілкою для дрібного помелу або в зворотному напрямі - для великого. Прозоре відділення для меленої кави має мірну шкалу із зазначенням кількості кави, достатньої для приготування 1, 3, 6 чашок еспрессо. Виріб можна мити в посудомийній машині, а також рекомендується використовувати виключно за призначенням.