Рус
Укр

Кухонний комбайн KitchenAid, об'єм чаші 2,1л, матовий чорний (5KFP0921EBM)

KitchenAid
Артикул: 07000749
loader
product image - 0 - nav
loader
product image - 1 - nav
loader
product image - 2 - nav
loader
product image - 3 - nav
loader
product image - 4 - nav
loader
product image - 5 - nav
loader
product image - 0 - main
KitchenAid. Знижки до 40%
Акція діє до31.10.2024
Закінчується
Закінчується
10 780,00 грн
-20%
8 599
8 599грн
10 780,00грн
-20%
8 599
8 599грн
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника. При замовленні на суму від 2000 грн — доставка безкоштовна. Доставка доступна для всієї території України. Перед відправкою товару наші менеджери узгодять з вами зручний спосіб доставки і уточнять її терміни.
Самовивіз з магазинів
Безкоштовно
У відділення Нова Пошта
Безкоштовно
Оплата

Готівкою. При отриманні замовлення кур'єром, у відділенні служби доставки або в магазині ProMenu / Сервіро.

Безготівковий розрахунок. Після узгодження і підтвердження замовлення менеджер надішле вам на адресу пошти рахунок-фактуру, який ви зможете оплатити в будь-якому банку.

Готівкою, безготівковий розрахунок, картою Visa / Mastercard
Обмін / повернення: 14 днів
Якщо товар, куплений в нашому інтернет-магазині, не підійшов Вам з яких-небудь причин, його можна повернути протягом 14 днів з моменту покупки, за таких умов: у вас є накладна або чек; товар не був в експлуатації і не втратив товарний вигляд; неушкоджена оригінальна упаковка або ярлики, товар не належить до переліку товарів, що не підлягають поверненню та обміну. Більше інформації в розділі "Гарантії та повернення".
Отримайте консультацію: 0(800) 402 204
Кухонний комбайн KitchenAid, об'єм чаші 2,1л, матовий чорний

Кухонний комбайн KitchenAid 5KFP0921 компактний, але універсальний. Відмінний помічник на кожен день для тих, хто хоче відкривати та куштувати нові рецепти й страви вдома, не витрачаючи години на подрібнення, натирання або змішування.

Корпус цього пристрою виготовлений з якісного пластику і має стильний зовнішній вигляд. На передній панелі розташовані 3 зручних кнопки з підсвічуванням для перемикання швидкостей (висока, низька та імпульсний режим). Їх наявність забезпечує більш точну обробку різних інгредієнтів, імпульсний режим дає змогу контролювати результат і подрібнювати продукти до необхідного стану.

Прилад простий у використанні та налаштуванні: чаша легко знімається і відкривається за допомогою відкидної кришки. Також у наборі є додаткова кришка, яка дає змогу зберігати вже приготовані інгредієнти свіжими в холодильнику. За допомогою багатофункціонального ножа, насадки для тіста та металевих дисків, кухонний комбайн легко впорається з такими завданнями, як подрібнення, натирання, шинкування, заміс тіста, збивання, змішування, приготування пюре і нарізання соломкою. Всі аксесуари та чашу можна мити в посудомийній машині.

На кришці розташована подавальна трубка з невеликим штовхачем для обробки продуктів різних форм і розмірів, а також отвором для дозування олії під час приготування соусів і заправок до салатів. Кухонний комбайн KitchenAid ─ це пристрій, який вирішить практично будь-яке завдання на кухні!

Кухонний комбайн KitchenAid, об'єм чаші 2,1л, матовий чорний
Бренд
Основний матеріал
Колір основний
Чорний
Колір від виробника
Чорний матовий
Об`єм одиниці
2.100
Країна походження
Китай
Країна бренду
background
15 магазинів ProMenu
Ми завжди знаходимося в зручних для вас місцях
Магазини мого міста