Рус
Укр

Пилосос бездротовий кухонний без акумулятора KitchenAid GO, 41,4х7,6х7,7 см, чорний матовий (5KKVR100BM)

KitchenAid
Артикул: 07000691
loader
product image - 0 - nav
loader
product image - 1 - nav
loader
product image - 2 - nav
loader
product image - 3 - nav
loader
product image - 4 - nav
loader
product image - 5 - nav
Новинка
loader
product image - 0 - main
Закінчується
Закінчується
8 990
8 990грн
8 990
8 990грн
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника. При замовленні на суму від 2000 грн — доставка безкоштовна. Доставка доступна для всієї території України. Перед відправкою товару наші менеджери узгодять з вами зручний спосіб доставки і уточнять її терміни.
Самовивіз з магазинів
Безкоштовно
У відділення Нова Пошта
Безкоштовно
Оплата

Готівкою. При отриманні замовлення кур'єром, у відділенні служби доставки або в магазині ProMenu / Сервіро.

Безготівковий розрахунок. Після узгодження і підтвердження замовлення менеджер надішле вам на адресу пошти рахунок-фактуру, який ви зможете оплатити в будь-якому банку.

Готівкою, безготівковий розрахунок, картою Visa / Mastercard
Обмін / повернення: 14 днів
Якщо товар, куплений в нашому інтернет-магазині, не підійшов Вам з яких-небудь причин, його можна повернути протягом 14 днів з моменту покупки, за таких умов: у вас є накладна або чек; товар не був в експлуатації і не втратив товарний вигляд; неушкоджена оригінальна упаковка або ярлики, товар не належить до переліку товарів, що не підлягають поверненню та обміну. Більше інформації в розділі "Гарантії та повернення".
Отримайте консультацію: 0(800) 402 204
Пилосос бездротовий кухонний без акумулятора KitchenAid GO, 41,4х7,6х7,7 см, чорний матовий

Чистота там, де ви! Бездротова система KitchenAid GO ─ це низка потужних бездротових кухонних приладів, розроблених для використання в домі або за його межами ─ в дорозі, на терасі, на природі та без доступу до електрики. Виберіть своє улюблене місце в будинку, в саду або де завгодно, щоб створити різноманітні рецепти чи навести чистоту! З кухонними приладами KitchenAid GO, що живляться від акумулятора, ви можете покінчити з усіма шнурами та працювати без клопоту.

Модель розроблена для потужного літій-іонного акумулятора, що перезаряджається (12 вольтів). Він забезпечує оптимальну продуктивність до 20 хвилин ─ у вас буде достатньо часу, щоб зібрати всі сухі кухонні залишки. Просто під'єднайте батарею до порохотяга і дайте їй стати на місце з клацанням. Зарядка від порожнього до повного ─ 3 години, а індикатор заряду батареї повідомить, коли потрібно її перезарядити.

Бездротовий ручний пилосос KitchenAid GO створений для того, щоб стати вашим головним помічником, надаючи портативну потужність і продуктивність. Він очистить важкодоступні місця за допомогою щілинного інструменту, розробленого експертами KitchenAid. Насадку 2 в 1 можна використовувати як ефективний інструмент із широким отвором і скребком. Пилотяг з легкістю і за лічені секунди збере крихти, кавовий порошок та інші кухонні залишки, щоб ваші робочі поверхні були чистими. Його можна використовувати навіть на вулиці чи в автомобілі, а зручний індикатор просигналізує, коли прийде час заряджати батарею.

Особливості та характеристики пилососа KitchenAid GO:

• Компактний і бездротовий;

• Регулювання швидкості обертів: 1-2 (24000 - 38000 об/хв);

• 1 змінний паперовий фільтр;

• Захисна кришка об'ємом 130 мл;

• Кабель USB;

• Гарантія - 2 роки.

Пилосос бездротовий кухонний без акумулятора KitchenAid GO, 41,4х7,6х7,7 см, чорний матовий
Бренд
Основний матеріал
Колір основний
Чорний
Колір від виробника
Чорний матовий
Країна походження
Китай
Країна бренду
background
15 магазинів ProMenu
Ми завжди знаходимося в зручних для вас місцях
Магазини мого міста