Начинити пончик, булочку або еклер, професійно прикрасити кремом торт або бісквіт не викличе жодних труднощів, якщо на вашій кухні є спеціальний прилад з різними насадками. Для створення кулінарних шедеврів професіонали рекомендують кондитерський мішок Gefu. Три насадки - кругла 11 мм, ін'єкторна 4 мм і фігурна 11 мм - виготовлені з нержавіючої харчової сталі, що робить їх міцними і довговічними. Сам мішок виконаний з бавовняної тканини зі спеціальною обробкою, що робить його водонепроникним. Спеціальний пластиковий перехідник на мішку дозволяє легко міняти насадки, що дуже зручно при використанні. Можно мити у посудомийній машинй. Невелика петелька на мішку дозволяє сушити кухонний аксесуар після миття