А ви коли-небудь куштували хліб, спечений зі свіжозмеленого борошна? А хочете спробувати хліб дійсно без глютену? У KitchenAid є рішення — насадка-млин! Приготуйте рисову або кукурудзяну муку, використовуйте сушений нут, щоб приготувати нутове борошно.
Функціональні особливості:
- можна вибрати бажану ступінь помелу: від грубого до надтонкого;
- можна перемелювати зерно невеликої вологості і жирності: пшеницю, кукурудзу, рис, овес, гречку, проссо, ячмінь, жито;
- не підходить для обробки кавових зерен, насіння льону, будь-яких зерен або горіхів з великої жирністю: кунжут, арахіс, насіння соняшнику і бобові;
- ви можете перемолоти до 10 склянок зерна за один раз, після цього рекомендується зробити перерву на 45 хвилин;
- якщо так трапиться, що ви приготуєте борошна більше, ніж вам потрібно, то зберігайте її в холодильнику або морозильній камері.