Стейк – це вам не посмажити яєшню. Інгредієнти, як правило, не винні, якщо блюдо не вдалося! Стейк потрібно готувати в іншій сковорідці, аніж смажене яйце. Маючи досвід виробництва посуду для приготування з 1845 p Fissler точно знає, що говорить! Тому в асортименті бренду є різні колекції сковорідок для різних цілей.
Сковорода індукційна Fissler CRISPY з нержавіючої сталі ідеальна для:
- смаження при будь-якій температурі;
- для смаження стейків, також як гриль для смаження без масла;
- міцний і довговічний матеріал забезпечить тривале використання.
Функціональні особливості сковорідок Fissler CRISPY:
- сковорода виготовлена з нержавіючої сталі 18/10;
- сковорода підходить на індукційну плиту;
- Novogrill поверхня з ефектом гриль для смаження з малою кількістю олії (або без, але все ж таки краще з);
- безпечна ручка з упором та вушком для підвішування;
- ободок для зливу для запобігання утворенню крапель;
- мірна шкала;
- її можна мити в посудомийній машині.