Якщо необхідно мілко подрібнити велику кількість овочів, на допомогу кухарю, що починає або досвідченому кулінару, прийде тертка Microplane, яка має чотири види дуже гострих лез: грубу, мілку, широку стружку й шинкову. В конструкції терки враховано закони ергономіки: вона міцно стоїть на столі, не пошкоджуючи поверхню, прогумована ручка зручна і надійна. Можливість зняття дрібної терки полегшує процес миття. Завдяки пластиковому захисному чохлу, терка не затупиться, а кулінар випадково не пораниться. Леза з хірургічної сталі, прогумовані ніжки та ручка роблять цю терку незамінним помічником на кухні. Компактний розмір і сучасний дизайн дозволяє розглядати виріб як стильний кухонний аксесуар для тих, хто цінує домашню їжу. Можна мити в посудомийній машині.