Інноваційною технологією приготування смачної і корисної їжі зовсім недавно стала техніка "Sous Vide» ;, що в перекладі з французької означає - у вакуумі ". Французи використовують її вже кілька років не лише у ресторанній сфері, а й у домашніх умовах. Технологія приготування будь-якої страви проста - продукти розміщають у спеціальний вакуумний пакет і починають процес приготування. Головною особливістю є температурний режим - не більше 70С. Цей метод дозволяє зберегти структуру волокон продукту, всі вітаміни та мікроелементи. Овочі залишаться хрусткими, чого неможливо досягти звичайним способом, а м'ясо - стане кулінарним шедевром.
Для дотримання необхідної температури, одним з головних атрибутів є термометр. Цей кухонний аксесуар від GEFU впорається зі своїм завданням на всі 100%. Діапазон вимірювання даного термометра - від 0 до + 250C. Для дотримання необхідного режиму можна виставити температуру і в разі її перевищення - спрацює сигнал. Крім того, модель оснащена таймером. Складається виріб з корпусу з магнітним кріпленням, зонда, який опускається безпосередньо у страву. Матеріал виробу - нержавіюча сталь.