Рус
Укр

Лопатка кухонна Brabantia, довжина 28 см (363702)

Brabantia
Артикул: 00860044
loader
product image - 0 - nav
loader
product image - 1 - nav
loader
product image - 2 - nav
Хіт
loader
product image - 0 - main
Знятий з виробництва
Знятий з виробництва
Лопатка кухонна Brabantia, довжина 28 см

Кухонна лопатка Brabantia виготовлена ​​з жаростійкого та високоякісного матеріалу. Еластичний матеріал, у поєднанні з округлими формами лопатки, абсолютно безпечний для антипригарних і будь-яких інших поверхонь посуду. Зручні прорізи на виробі позбавлять страву від зайвого жиру або будь-якої іншої рідини. Після використання лопатку можна мити у посудомийній машині. Для підвішування передбачена петелька на руків'ї виробу. В асортименті представлений настінний тримач, виконаний у тому ж стилі, що й кухонна лопатка. Довжина виробу - 28 см. Гарантія виробника 5 років.
Brabania - це сімейний бренд з великою історією, що отримав визнання по всьому світу. Виробник створює неповторний стиль і елегантність кожного виробу, використовуючи виключно високу якість матеріалів, а також бережливе ставлення до навколишнього середовища і нескінченну турботу про екологію. В асортименті бренду ви можете знайти все: від кухонного приладдя до прасувальних дошок. Brabantia - це практичні рішення для вашого будинку.

Кухонная лопатка Brabantia, изготовленная из эластичного огнеупорного нейлона, не оставляет царапин даже на нежной антипригарной поверхности посуды. Удобные прирези на лопатке избавят от лишнего жира. После использования изделие можно мыть в посудомоечной машине. Для удобного хранения на конце ручки есть специальная петелька для подвешивания. В ассортименте также предусмотрен настенный держатель, выполненный в том же стиле, что и лопатка. Длина кухонного аксессуара – 28 см. Гарантия от производителя 5 лет. 

Лопатка кухонна Brabantia, довжина 28 см
Бренд
Матеріал корпусу
Нейлон, нержавіюча сталь
Занурення в посудомийну машину
Так
Використання в мікрохвильовій печі
Ні
Колір основний
Сірий
Колір від виробника
Сталевий
Країна походження
Китай
Країна бренду
Додатковий матеріал
ПЛАСТИК
Основний матеріал
Вага нетто
0.07
background
15 магазинів ProMenu
Ми завжди знаходимося в зручних для вас місцях
Магазини мого міста