Равлик для холодного копчення Weber ─ простий і геніальний винахід, щоб перетворити будь-який гриль на інструмент холодного копчення. Усе що потрібно ─ засипати тирсу (до комплекту не входить) у чашу генератора диму та підпалити із зовнішнього боку. Тирса поступово тлітиме протягом 8-10 годин, надаючи страві аромату копчення. Слід зазначити, що аксесуар є повністю самостійним і не потребує додаткового підживлення брикетами чи вугіллям.
Дізнайтеся, що можливо разом із Weber!
Ключові властивості:
• Практичний спосіб холодного копчення на грилі.
• Простота запалювання.
• Стабільне та ефективне горіння протягом 8-10 годин.
• Ідеальний приплив повітря.
• Можна мити в посудомийній машині.
• Виробник: Weber, США.



