Білий оцет з м'якоттю чорної смородини має яскравий аромат і легку кислинку в смаку. Продукт містить велику кількість різних кислот (молочна, пантеіновая, винна і інші органічні кислоти), безліч мінералів, серед яких провідне місце займають калій і залізо. У поєднанні з різними фруктовими та ягідними добавками він створює цілий букет гастрономічних смаків. Оцет універсальний, кілька крапель ви можете сміливо додавати в коктейлі або супи. У складі білого оцту з м'якоттю чорної смородини останньої міститься 41%. Французький виробник L'Epicerie de Provence славиться своєю любов'ю до незвичайної вишуканої продукції. Спробуйте фірмовий оцет з м'якоттю чорної смородини родом з самої Франції від учнів однієї з кращих шкіл професійних кухарів - Ленотром.