0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

День довкілля разом з Brabantia

17 квітня 2021

Піклування про екологію — одна з найважливіших задач сучасної людини. Це не просто данина трендам, а перша необхідність, щоб зробити наше довкілля чистим та жити з гармонією у природі.

Різноманітних активностей і способів підтримати проєкти по збереженню природних ресурсів — величезна кількість. Але для того, щоб зробити свій внесок у покращення світової екології, достатньо просто підтримувати надійні бренди, що займають активну екопозицію. Один з них — Brabantia, на обраний асортимент якого з 10 квітня по 10 травня у PROMENU діють знижки до -20%. 

Brabantia — всесвітньо відомий бренд, що виробляє різноманітні товари для всього дому. Від аксесуарів для кухні до революційних стильних баків для сміття. У всій їхній продукції чітко простежується дбайливе ставлення до екології. Натуральні матеріали, використання переробленої сировини та мінімалізм у кожній деталі, спрямований на економію ресурсів. Brabantia підтримує проєкти по відновленню лісів та очищенню світового океану, а кошти з кожної покупки нараховуються в екологічні фонди. 

Сьогодні, 17 квітня, в Україні проходить День довкілля. Крім суботників та різноманітних масових активностей ви можете допомогти екології навіть не виходячи з дому. Для вас ми зібрали декілька порад та корисних екозвичок. 

Сортування сміття

Розділяти сміття та сортувати відходи — неймовірно важливо для довкілля. Скло, папір та пластик необхідно викидати окремо, це максимально спростить їх подальше перероблення. Крім цього, не можна викидати разом з загальним сміттям лампочки, акумулятори та ртутні градусники. Їх необхідно здати для подальшої утилізації. Brabantia пропонує зробити процес сортування відходів максимально простим. Різноманітні моделі баків Bin не лише виглядають стильно та вміщують в себе великі об’єми відходів, а ще й мають спеціальні секції всередині для зручного сортування.

Правильні матеріали

Вибирайте товари для дому з натуральних та екологічно безпечних матеріалів. Уникайте дешевого пластику, який за своєю природою дуже токсичний та складний для перероблення. Brabantia пропонує широкий асортимент різноманітних товарів для всього дому з 100% екологічної сировини. У своєму виробництві вони намагаються використовувати вже перероблені та легкі для перероблення матеріали. Компанія активно рухається у напрямку до досягнення першого повністю екологічного виробництва.

Економія енергії

Не соромтесь вимикати з електромережі прилади, якими ви не користуєтеся. Може здатися, що чайник, мікрохвильова піч, ноутбук або будь-який інший девайс в режимі очікування майже не споживає енергію, але це не так. Залишати включеним у розетку побутові прилади — не лише небезпечно, а ще й дуже не економічно. 

Розберіть старі речі, відсортуйте непотрібні дрібнички, зробіть прибирання і ви неодмінно побачите, як зміниться ваш настрій, почуття та саме життя. Почніть піклуватися про екологію з невеликих звичок, з власної оселі та створення затишку. І в цьому вам допоможе Brabantia та PROMENU.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити