0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Кулінарний майстер-клас в PROMENU

29 серпня 2023

Щоб стати майстром своєї справи, важливо не лише опанувати знаннями, а й застосувати їх на практиці, відточити у реальному житті. Наші консультанти знають все про асортимент PROMENU, адже регулярно тестують гаджети і посуд власноруч. Цього разу на майстер-класі вдосконалили нарізку на мандоліні, спіралайзері, готували салати, спрінг-роли, яйця-пашот, а також смажили в азійських воках! Все для того, щоб розуміти специфіку гаджетів і рекомендувати вам найкраще, аби ви могли легко створювати ресторанні страви вдома.

ОВОЧЕРІЗКИ

Щоліта це один із найбажаніших гаджетів удома. З ними можна легко і швидко нарізати овочі для салатів чи обсмажування різноманітними способами. На майстер-класі консультанти вчилися працювати з новою моделлю овочерізки GEFU VOLARI, а саме тестували шинкування моркви, огірків та цукіні. Овочерізка має гостре лезо, товщину нарізки можна регулювати бічним механізмом.

На спиралайзері Joseph Joseph Spiro учасники тестували нарізання цих самих овочів, а також буряка. Спіралайзер — це ємність з лезами всередині та поворотною кришкою, яку потрібно прокручувати, щоб нарізати овочі.

І овочерізкою, і спіралайзером користуватися зручно, але є відмінності конструкції. Тому важливо обирати такий гаджет, на якому буде максимально комфортно працювати — класична відкрита мандоліна чи компактний спіралайзер.

З нарізаних овочів наші консультанти приготували два види салатів із застосуванням шейкера GEFU KITCHEN AIDS. Соус песто з базиліку, оливкової олії та горіхів зробили в ступці Gefu Mortar X-PLOSION. А також завернули спрінг-роли з моркви, огірків, болгарського перцю, авокадо і креветок (зберігайте ідею для перекусів).

ЯЙЦЕ-ПАШОТ

Популярні сніданки в кафе і ресторанах, яйця-пашот можна приготувати вдома, а результат буде не менш вражаючий. Ми рекомендуємо для цього пашотниці Lekue. Спочатку їх потрібно змастити олією, розбити туди яйце, закрити кришку, опустити в киплячу воду. Після приготування дістати яйце на тарілку силіконовою лопаткою. Ресторанний сніданок вдома за 10 хвилин готовий!

WOK-МЕНЮ

Хочемо розвіяти ще один міф, що азійська кухня надто складна, щоб освоїти її самостійно. Знаючи правила обсмажування у воках (глибоких сковорідках) та маючи необхідний інвентар, приготування не відрізняється за складністю від страв більш звичної кухні. У воці важливо обсмажувати швидко, динамічно перевертаючи інгредієнти: м'ясо, рибу, овочі чи інші продукти. У нашому асортименті є воки з антипригарним покриттям, з кришкою чи без, для індукційних і газових плит — найрізноманітніші моделі.

ОБСМАЖУВАННЯ

І не менш великий асортимент сковорідок. Вкрай важливо рекомендувати покупцям саме таку, що буде якнайкраще закривати головні потреби. Наші консультанти обсмажували куряче філе на сковорідках з 5 різними покриттями, щоб на власні очі побачити результат готової страви: її зовнішній вигляд та смакові властивості.

Для роботи на кулінарному занятті використовували ніж сантоку Scanpan CLASSIC.

Раді поділитися знаннями й допомогти втілити найцікавіші кулінарні мрії.

 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити