0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Подарунки до Дня Святого Миколая

14 грудня 2022

Зимові свята — це не просто календарні дати, а неймовірна нагода поринути у світ магії. Адже однієї ночі, 19 грудня, всі дорослі мають спеціальне завдання: прокинутися серед глибокої темряви та непомітно, неначе мишка, прокрастися до дитячої кімнати й а-а-акуратно покласти подарунок малечі під подушку. Місія надзвичайно важлива, і в жодному разі не можна нікого розбудити, щоб не розвіяти чари! А все для того, щоб подарувати дитині казку, віру у добро і турботу про рідних.

А поки залишились лічені дні Святий Миколай старанно збирає листи з побажаннями від діток по всьому світу і готує подарунки. Ну а ми теж маємо для вас дещо, від чого ваші найрідніші будуть у захваті.

Порцеляновий посуд

Дітям змалечку цікаво мати щось лише їхнє. І особливо їм подобається мати власний посуд, з якого вони апетитно смакуватимуть сніданком, обідом та вечерею. У Asa Selection KIDS є набори порцелянового посуду із зображенням крокодила Кроко чи фламінго Фіони. До комплекту входить все необхідне: піала для перших страв, тарілка, ложка, кухоль та книжка з історією іноземною мовою про зображених героїв.

А також в ASA Selection є особлива колекція до зимових свят — XMAS. Посуд зі зображенням ведмедя та інших лісових звірят серед ялинок так сподобається дітям, що вони будуть із радістю користуватися ним навіть улітку.

Ланч-бокси

На прогулянці також варто потурбуватися про перекус. І для цього рекомендуємо ланч-бокси Easy Life. Обирайте одинарні чи подвійні, залежно від того наскільки довгі ваші прогулянки та скільки їжі ви зазвичай берете з собою.

Малеча на вулиці особливо активна, тому потрібно пам'ятати про те, щоб організм повинен отримувати достатньо рідини. Улюблений компот, чай чи сік можна взяти у зручні пляшки Contigo GIZMO FLIP. Вони виготовлені ​​з якісного харчового пластику, який не містить ВРА. А завдяки запатентованій технології AUTOSPOUT рідина ніколи не проллється під час транспортування.

Термоси для їжі та напоїв

У прохолодний період на прогулянки обирайте термоси для рідини та їжі Qwetch з яскравим дизайном. Ми пропонуємо більші та менші ємності з різним орнаментом.

Обирайте подарунки на свята заздалегідь, а ми потурбуємось, щоб Миколай прийшов до вас вчасно. Мирних та щасливих свят! І не забувайте: вірити у диво — справа не лише для дітей.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити