0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Підбадьорлива новинка в ProMenu: кавомолка Nivona CafeGrano 130

14 липня 2017

Кава – сакральний напій, навколо якого давно утворилася особлива культура. Чари кави починаються не в кавоварці і не в турці, а раніше – з підбору кавових зерен і правильного їх помелу. Німецька компанія Nivona, відома своєю пристрастю до кави, врахувала всю важливість етапу помелу зерен, створивши просту і разом з тим функціональну кавомолку CafeGrano 130. Поспішайте зазирнути в ProMenu|Сервіро, новинка CafeGrano 130 уже чекає на вас в наших магазинах.

Разом з CafeGrano 130 ви відчуєте себе справжнім професійним баристою. Варто тільки побіжно поглянути на гнучкість доступних налаштувань. Зручна шкала регулювання потужності допоможе налаштувати роботу кавомолки під ваші вимоги і особисті уподобання. Шкала розділена на 4 групи і 16 поділок: від великого помелу (coarse), до найдрібнішого (extra fine). А з допомогою спеціального таймера ви легко можете налаштувати час автономної роботи кавомолки залежно від того, який об’єм молотої кави вам потрібен.

Як і будь-яка техніка німецького виробництва, кавомолка CafeGrano 130 може похвалитися високою якістю матеріалів і монтажу. Потужні жорна для помелу з нержавіючої сталі без проблем впораються з будь-яким типом зерен. Вони якісно подрібнять їх, вилучаючи максимум із кожного зерна, щоб ви могли відчути всі відтінки благородного напою. Дозатор для зерен і контейнер для меленої кави – прозорі, легко знімаються і їх зовсім не важко чистити.

Управління CafeGrano 130 інтуїтивно зрозуміле з першого погляду: засипте зерна в дозатор, поверніть контейнер, обравши потрібну вам потужність, встановіть таймер – насолоджуйтеся ідеальною меленою кавою. Але тільки поспішіть швидше зварити свій улюблений гарячий напій, бо аромат подрібнених зерен дуже швидко випаровується. Зробіть кожен свій ранок по-справжньому добрим і бадьорим разом з CafeGrano 130 і ProMenu|Сервіро.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити