0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Очищай Світовий океан разом з Brabantia

08 червня 2017

Еко-бренд Brabantia спільно з урядом Нідерландів, Microsoft й іншими компаніями бере участь в глобальному проєкті «Очистимо океан від сміття». З кожного проданого сміттєвого бака NewIcon Brabantia перераховує The Ocean Clean Up гроші для очистки океану від пластику. Пропонуємо і вам приєднатися до благородної мети. Купуючи бак Brabantia NewIcon в мережі ProMenu|Сервіро, ви вносите вклад в майбутнє нашої планети!

Перед людством гостро стоїть проблема забруднення Світового океану. Тони використаного пластику утворюють у воді плавучі острови. Від сміття гинуть морські ссавці, риба і рослини. Під загрозою зникнення знаходяться мільйони представників підводної флори і фауни. 

Основна ідея проєкту The Ocean Clean Up – збирати небезпечні пластикові відходи. Для цього були розроблені високотехнологічні очисні системи. Ультрасучасне обладнання вловлює велетенські шматки сміття і відходи розміром до 1 см. Течія океану використовується як рушійна сила.  Увесь зібраний пластик буде відправлятися на повторну переробку.

Компанія Brabantia також веде боротьбу за скорочення кількості пластикових відходів у Світовому океані. По-перше, усі сміттєві баки нової лінійки NewIcon виробляються на 40% із вторинної сировини і підлягають повній переробці після використання. По-друге, від продажу будь-якого сміттєвого бака Brabantia NewIcon компанія перераховує частину грошей у фонд проєкту The Ocean Clean Up. На нашому сайті такі баки позначені спеціальними бирками. Допомагати – просто, приєднуйтеся!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити