0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Чистий дім — чиста планета: екотовари для прибирання та організації простору

22 квітня 2024

Коли ми говоримо про чистоту, маємо на увазі не лише бездоганний порядок у власному помешканні, а й дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Все більше з нас розуміють важливість екологічного підходу до життя, вибираючи товари, що не шкодять довкіллю.

організація простору

На щастя, сучасні виробники не лише прагнуть створити ефективні засоби для прибирання, а й роблять значні кроки на шляху до екологічно чистого виробництва. І ми раді представити вам ці бренди у нашому магазині.

Brabantia: турбота про планету та комфорт у домі

Brabantia — це філософія свідомого споживання. Їхні екологічні ініціативи вражають:

  • використання вторинної сировини: понад 90% продукції Brabantia виготовляється з перероблених матеріалів, таких як метал і пластик;
  • співпраця з екопроєктами: Brabantia активно підтримує різні екологічні ініціативи, роблячи свій внесок у збереження довкілля. Так, з 2014 року компанія співпрацює з активістами WeForest, які займаються висадкою дерев. Тож купуючи мотузку для білизни або сушарку, ви підтримуєте висадку більшої кількості дерев. Таким чином, наразі в регіонах Амхара та Десаа в Ефіопії та Буркіна-Фасо висаджено понад 2,8 мільйона дерев;
  • інноваційні розробки: компанія постійно вдосконалює свої продукти, роблячи їх більш економними та екологічними.

Brabantia контейнери

То що конкретно можемо порадити для чистоти від Brabantia:

  • стильні сміттєві баки серії NewIcon: елегантні та функціональні, виготовлені з переробленого пластику, доступні в різних розмірах та кольорах;
  • сміттєві баки серії SORT&GO: серія баків різного розміру, що можна штабелювати вдома чи офісі й сортувати папір, пластик та інші відходи доволі естетично;
  • сміттєві пакети: Brabantia пропонує широкий спектр екологічних сміттєвих пакетів, виготовлених з біорозкладних матеріалів.

OXO: чистота та порядок у кожному куточку

А коли кажемо, що у кожному куточку — то це дійсно так, адже бренд пропонує як товари для прибирання в будь-якій частині вашого будинку, так і для організації простору на кухні.

Маємо в асортименті:

  • різноманітні щітки: для електроніки, протирання від пилу, миття ванни, для пляшок;
  • смартконтейнери для зберігання круп та продуктів: вони мають щільну кришку, яка закривається натиском на спливну кнопку, чим герметизує ємність на 100%.

OXO щітки

Продукція OXO не лише ефективно видаляє бруд та дбає про економію корисного простору, а й виготовляється з екологічно чистих матеріалів.

Frida: екологічне прибирання без хімії

Frida пропонує екологічно чисті засоби для прибирання. Їхня продукція не містить шкідливих хімічних речовин, тому є безпечною для людей та довкілля.

Надзвичайно популярна — щітка для миття посуду з кінського ворсу: натуральна щетина ефективно видаляє бруд, не дряпаючи посуд.

Також радимо серветки для прибирання: виготовлені з мікрофібри, вони добре вбирають вологу та не залишають ворсинок. Маємо набори універсальних серветок, серветки для підлоги та для скла.

Організація простору на кухні — теж eco-friendly

Функціональна кухня – запорука гарного настрою та приємного процесу приготування їжі. Бренди Gefu, Joseph Joseph, Lekue пропонують широкий спектр аксесуарів, які допоможуть вам організувати простір на кухні:

  • контейнери для зберігання продуктів: різні за розміром, формою та матеріалом, вони допоможуть вам зберегти свіжість продуктів та заощадити місце;
  • полички та тримачі: з їх допомогою ви зможете розмістити посуд, кухонне приладдя та інші предмети так, щоб вони завжди були під рукою;
  • органайзери: допоможуть вам навести лад у ящиках та шафах, зробивши зберігання речей максимально зручним.

Ємності для організації простору

Чистота та порядок без шкоди для довкілля — цілком реально! Обирайте за нашими рекомендаціями та самостійно на сайті та в магазинах PROMENU.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити