0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Готуємо салат Нісуаз

09 січня 2018

Салат Нісуаз з тунцем і фірмовою заправкою

Тунець  свіжий— 100 г.

Яйце — 1 шт.

Чері — 5-6 шт.

Асорті салатів — 100 г.

Лимон — 1 шт.

Гірчиця — 1 ст.л.

Оливкова олія — 2 ст.л.

Процес приготування

Спочатку варто взятися за підготовку «довгих» інгредієнтів: варимо яйце круто і картоплю. Це можна зробити в одному сотейнику, просто яйце виймаємо трохи раніше (через 5 хвилин після того, як холодна вода дійде до кипіння).

У той же час готуємо тунця на звичайній або гриль сковороді. Обсмажуємо його так, щоб серединка залишалася сирою, рожевою. Досить зручно стежити за цим збоку. Тобто робимо так, щоб рожева серединка складала четвертину від усієї товщини філе. 

Зазвичай до готовності тунця і картопля теж готова. Ріжемо картоплю кубиками товщиною 1 см, і яйця - тонкими скибками приблизно на 6-8 частин. 

Далі нарізаємо чері і тунця. 

Щоб зробити хорошу заправку для нашого салату — треба змішати інгредієнти в баночці з накривкою. Тільки так можна змішати олію й інші інгредієнти до однорідності. Отож, у баночку кладемо 1 столову ложку гірчиці, 2 столових ложки оливкової олії, сіль, перець і 1 столову ложку лимонного соку. Після цього добре закриваємо накривкою і збовтуємо 2-3 хвилини. У вас має вийти однорідна заправка для салату.

Тепер залишається тільки скласти всі інгредієнти в чашку, додати заправку, добре перемішати і викласти в тарілку. Вуаля! Смачнючий салат готовий!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити