0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Італійська новинка Guzzini в ProMenu: оригінальні ідеї для ненудного сервірування

27 березня 2017

Тонкостінний фарфор, витончений білосніжний фаянс, яскрава кераміка, навіть автентична глина – цілком звичні і зрозумілі матеріали для виробництва благородно-аристократичного чи сучасно-урбаністичного столового посуду. А що ви скажете про вишукане сервірування, де на столі стоїть лише пластик? Звучить майже як знущання, але це тільки доти, доки ваші очі не побачили, а руки не відчули всю красу і неординарність італійського посуду Guzzini. Приходьте в магазини ProMenu|Сервіро і побачите все на власні очі. Шанувальники традиційного фарфору теж знайдуть для себе багато нового і цікавого серед новинок Guzzini.

 

Мало хто одразу розбереться, із якого матеріалу створено багато виробів Guzzini. А справа в тому, що італійський бренд Guzzini відомий виробництвом якісного посуду і предметів сервірування із важкого, один в один схожого на фарфор пластику. Це одна з перших компаній, яка майже сто років тому ризикнула випускати посуд з акрилу: міцного, безпечного, але абсолютно незрозумілого і незвичного на той час матеріалу. Комбінація пластику з фарфором, склом, нержавіючою сталлю і деревом – візитівка цього бренду. 

У Guzzini вас вразять не тільки неймовірні дизайнерські ідеї, оригінальні стильні рішення для сервірування, але й практичні знахідки для кухні. Багато колекцій створюються у співавторстві з геніальними креаторами, кращими дизайнерами і найталановитішими світовими художниками. Купуйте в мережі ProMenu|Сервіро яскраві і міцні піали, дошки для нарізання, незвичайні хлібні кошики і серветниці, кухонні ножі, органайзери, сушарки для посуду і багато інших товарів від чистокровного італійця Guzzini. 

Особливої уваги заслуговує захоплююча, яскрава і неординарна колекція MyFusion, створена найзнаменитішою і найкреативнішою японською парою дизайнерів Сетсу і Синобу Іто (Setsu & Shinobu ITO). Приходьте в магазини ProMenu|Сервіро, вражаючий MyFusion уже в продажу.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити