0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Космо-новинки в ProMenu

17 січня 2018

Великобританія — це країна з багатою, цікавою історією, яка вражає своїми традиціями і способом життя. Цього разу британці здивували нас не тільки захоплюючим колоритом, але й унікальними технологіями, які були застосовані для створення продуктів серії Redefine від бренду Morphy Richards, який зовсім нещодавно з’явився на полицях ProMenu.

Головною ідеєю розробників Morphy Richards став відхід від стандартного дизайну і пересічного функціонування пристроїв. Нововведенням стала запатентована технологія парового туману у прасці, яка прийшла на зміну традиційній подачі пари. Така новинка дає паровому туману глибоко проникнути в волокна тканин, що за допомогою спеціальної підошви з термоскла дозволяє без зусиль розгладити найглибші складки на одязі. 

Праска із серії Redefine виключає будь-який неприємний запах на одязі, який з’являється від задушливої вологи звичайної парової праски. Крім цього, дбаючи про вашу безпеку, компанія Morphy Richards передбачила автовимикання, яке переводить пристрій в режим очікування, якщо праска не використовується протягом 10 хвилин. Звукове попередження дасть знати про те, що резервуар треба наповнити водою.

Технологія термоскла знайшла знайшла своє відображення і в тостері серії Redefine. Така розробка забезпечує рівномірне нагрівання і дозволяє просмажити тости до необхідного золотавого відтінку. Плавне опускання і підняття хліба запобігає його механічному пошкодженню, тому ви завжди отримуєте ідеальні, апетитні тости на сніданок.

Бренд Morphy Richards серйозно підійшов до питання, щоб ваш ранок став ще більш добрим, а процес приготування сніданку приносив істину насолоду. Чайник серії Redefine виконаний з унікального скла Duran Shott, а також обладнаний фільтром від накипу, що дозволить пристрою служити протягом багатьох років.   

Окрім досконалих технологій, розробники приділили багато уваги візуальному оформленню, щоб забезпечити естетичне задоволення від використання їхньої техніки. У той час, поки вода в чайнику гріється, скло світиться і створює невимовно теплу атмосферу, що так необхідно холодного зимового ранку.

Пристрої Morphy Richards серії Redefine виконані у сучасному космо-дизайні, який підкорить справжніх поціновувачів і не залишить байдужим жодного естета. Поспішайте придбати гарячі інноваційні новинки у нас в ProMenu.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити