0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Кухонні ґаджети Joseph Joseph - спонсор яскравих і соковитих емоцій

26 вересня 2017

Зробіть час, проведений на кухні – по-справжньому легким і приємним за допомогою яскравих, соковитих і неймовірно стильних девайсів! У ProMenu|Сервіро ви зможете знайти актуальні колекції кухонного приладдя давно всіма уподобаного бренду Joseph Joseph. В області створення розумних аксесуарів для кухні – цій компанії немає рівних. Продукція Joseph Joseph – це дещо більше, ніж звичайні нудні кухонні ґаджети. Їх продукція – це те, що робить щоденні справи простішими і приємнішими.

Секрет успіху цього бренду – в особливому підході до справи, у творчій установці компанії: бути кращими з кращих і створювати продукцію з любов’ю. Засновники однойменної компанії брати-близнюки Ентоні і Річард Джозефи в цьому бізнесі вже понад 14 років. Увесь свій творчий потенціал і наукові пошуки вони зосередили на тому, щоб робити кухонні ґаджети одночасно функціональними, зручними і красивими.

Бренд Joseph Joseph – отримав багато нагород в області дизайну й інновацій. Продукція компанії визнана безумовним лідером продажів у 104 країнах світу. Їхні дошки, сушарки для посуду, щітки, миски, преси для часника, мірні склянки, форми для льоду – милі дрібниці, які можуть наповнити ваше життя затишком і комфортом!

Хочете мати вдома один і унікальних кухонних девайсів Joseph Joseph? Приходьте швидше до нас у ProMenu|Сервіро, потіште себе приємною і корисною покупкою! Створіть свій маленький побутовий рай з продукцією Joseph Joseph!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити