0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Кулінарне натхнення від Emile Henry: нові керамічні форми і горщик OnePot уже в ProMenu

29 травня 2017

Французький бренд Emile Henry тішить новинками і свіжими кулінарними ідеями. Уже на полицях мережі магазинів ProMenu|Сервіро нові серії керамічних форм Ultime і Bakeware Douceurs, а також універсальна керамічна каструля OnePot. 

Каструля OnePot готує все і одразу! Разом з новою компаньйонкою засвойте кулінарний тренд OnePot – приготування страви в одній каструлі. Завантажте одразу всі інгредієнти, увімкніть вогонь і не забудьте сказати "Горщику, вари!" :) Експериментуйте з крупами, бобовими, пастою і овочами. Підбирайте інгредієнти, які вимагають однакового часу приготування. У 2-літровому «горщику» всього за 20-30 хвилин вийде 4-6 порцій ніжного ризотто, ароматного плову чи пасти з морепродуктами.

круглая керамическая форма OnePot Emile Henry

Ергономічний дизайн нової серії форм для запікання Ultime поєднує плавні вигини і прямі лінії. Форми різних розмірів повторюють силует одна одної і компактно складаються, економлячи кухонний простір. Зберіть свій комплект і використовуйте кожну форму для відповідного випадку. Приготуйте і подайте до столу у великій формі ароматний м’ясний рулет для великої компанії, у середній формі – ситну лазанью для сімейного обіду, в маленькій – хрустку запечену картоплю на вечерю для двох.

прямоугольная керамическая форма Ultime Emile Henry

Форми для випічки Bakeware Douceurs бездоганно готують і елегантно виглядають на столі. Пироги рівномірно пропікаються від країв до центру і не пригорають. Вишукані мереживні бортики форми Bakeware Douceurs перетворюють звичайний пиріг на елегантну французьку випічку. Приготуйте тарт з чорницями, наріжте його прямо у формі і одразу подавайте до столу. Bon appétit!

тарт с черникой в форме

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити