0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Майстер-клас з приготування морозива Gelarty разом з KitchenAid

02 травня 2018

Увечері 20 квітня, в одному з київських магазинів ProMenu в ТРЦ Lavina Mall, відбувалося справжнє диво. Це було яскраве свято гастрономічної магії, секрети якої розкривав сам Массимо Джеларті — творець першої в Україні студії з виготовлення морозива Gelarty за підтримки KitchenAid Ukraine.

Озброївшись натуральними інгредієнтами, рідким азотом і, звичайно ж, неповторними планетарними міксерами KitchenAid, маестро відкрив учасникам майстер-класу двері у чарівний світ незвичайного морозива.

З самих перших хвилин заходу гості з головою поринули в чарівливу атмосферу приготування десерту, почуваючись справжніми професіоналами.

Шеф-повар джелатерії Массимо Джеларті захоплено розповідав про багато фішок такого морозива і показував процес його приготування на практиці за допомогою планетарних міксерів KitchenAid.

Наші учасники не тільки уважно слухали і записували всі секрети, але й самі брали участь у створенні смачних солодощів, розділившись на команди під керівництвом майстрів із Gelarty. І навіть використання рідкого азоту нікого не налякало ;)

І, звичайно ж, не обійшлося без обов’язкової дегустації приготованих десертів. Атмосфера була чарівна! Ми вдячні всім нашим гостям і чекаємо на вас на наших майбутніх майстер-класах. У нас припасено ще багато всього крутого і смачного спеціально для вас ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити