Увечері 20 квітня, в одному з київських магазинів ProMenu в ТРЦ Lavina Mall, відбувалося справжнє диво. Це було яскраве свято гастрономічної магії, секрети якої розкривав сам Массимо Джеларті — творець першої в Україні студії з виготовлення морозива Gelarty за підтримки KitchenAid Ukraine.
Озброївшись натуральними інгредієнтами, рідким азотом і, звичайно ж, неповторними планетарними міксерами KitchenAid, маестро відкрив учасникам майстер-класу двері у чарівний світ незвичайного морозива.
З самих перших хвилин заходу гості з головою поринули в чарівливу атмосферу приготування десерту, почуваючись справжніми професіоналами.
Шеф-повар джелатерії Массимо Джеларті захоплено розповідав про багато фішок такого морозива і показував процес його приготування на практиці за допомогою планетарних міксерів KitchenAid.
Наші учасники не тільки уважно слухали і записували всі секрети, але й самі брали участь у створенні смачних солодощів, розділившись на команди під керівництвом майстрів із Gelarty. І навіть використання рідкого азоту нікого не налякало ;)
І, звичайно ж, не обійшлося без обов’язкової дегустації приготованих десертів. Атмосфера була чарівна! Ми вдячні всім нашим гостям і чекаємо на вас на наших майбутніх майстер-класах. У нас припасено ще багато всього крутого і смачного спеціально для вас ;)