0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Майстер-клас з гастрономічним експериментатором Євгеном Клопотенком!

20 грудня 2017

17 грудня в одному з магазинів мережі «ProMenu», що знаходиться в Одесі на Рішельєвській, 7, пройшов майстер-клас з кулінарним експертом і переможцем кулінарного шоу Євгеном Клопотенком!

Наш гастрономічний експериментатор готував ексклюзивні страви за допомогою техніки від бренду KitchenAid, дивуючи своєю майстерністю.

Євген у властивій йому манері розважав гостей не тільки мистецькою поварською технікою, але й цікавими історіями про життя, про себе і про свої вподобання.

Наприклад, ми дізналися, з чим Євген ніколи не розлучається. Виявляється, ... зі своїми ножами! :)

«Для мене ножі бренду Wuesthof, які мені подарували як випускнику французької кулінарної школи «Le Cordon Bleu» - це не просто особиста річ, це щось на кшталт зубної щітки, тобто майже інтимного предмету, який завжди з тобою».

Такі от гострі уподобання у кулінарного експерта!

Майстер-клас пройшов у дружній і майже домашній атмосфері. Наші гості не тільки спостерігали за подіями, але й брали активну участь у створенні невеликих кулінарних шедеврів, які потім можна було навіть спробувати! Тому голодним не пішов ніхто ;)

До речі, в мережі наших магазинів є такі самі ножі, як у Клопотенка. Найширший асортимент ножів німецького бренду Wuesthof представлений саме в ProMenu. Неймовірно міцні і гострі, вони припадуть до душі як новачкам, любителям потішити себе незвичайними стравами, так і справжнім майстрам, знавцям і поціновувачам.

Хочете готувати такими ж кулінарними приладами, що й кулінарні експерти? - Ласкаво просимо в ProMenu!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити