0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Мистецтво сервірувати затишок

27 лютого 2021

Сучасні обставини перенесли нас з вами від метушні великого міста ближче до домашнього комфорту. Любов до сім’ї, близьких, коханих та друзів — головні настрої останніх років, що задають тренди в усьому світі. Зараз, як ніколи раніше, дуже важливо вміти створювати гармонійний затишок у себе вдома. Перетворити власну оселю на комфортний куточок, в якому ми не лише відпочиваємо, а й працюємо, зустрічаємося з друзями, проводимо час з рідними та просто насолоджуємося моментом. І ця чарівна магія починається, по-перше, на кухні. З ароматом кави на кухні та смачним сніданком, що задає настрій на весь день. Як правильно сервірувати свій затишок, ми зараз вам і розкажемо.

Прихована сила сервірування

Вважати сервірування справою лише пишних бенкетів — це моветон. Вже давно повсякденне оформлення стола увійшло в тренди та стало новою естетикою, що захоплює світ. Сервірування — особливий ритуал, який не просто дозволяє аристократично смакувати страви, а ще й створює неймовірну атмосферу затишку, спокою та повної гармонії. І якщо ви хочете зробити кожен свій день особливим, натхненним та наповненим яскравим настроєм, ми допоможемо вам з цим декількома порадами.

Головні кольори цього року — сірий та жовтий, тож домінантною буде тема контрастів. Ми радимо звернути увагу на сервірування в екостилі та скандинавського мінімалізму. З цим нам допоможе посуд від Aida та їхня колекція RAW. Зроблена з любов’ю до природи, що, до речі, є ще однією з трендових тем року, вона допоможе вам створити унікальні та неймовірно атмосферні композиції, що перенесуть вас далеко від міста в густі ліси біля берега річки.

Домінантним у нашому сервіруванні буде сірий колір. Такі блюда можна використовувати для подачі основних страв: рагу, м’ясо, риба. Відтінити сірий можна вкрапленнями глибокого блакитного та використовувати невеликі тарілки для закусок. 

Урізноманітнити композицію допоможе декоративні підставки та підноси з дерев’яною текстурою. Не слід недооцінювати також дрібний декор: підставки для тарілок, серветки та вази для квітів. Але пам’ятайте, що складні флористичні композиції будуть зайвими та відвертатимуть увагу. Підкреслити затишок допоможе скатертина з монохромної м’якої тканини. А якщо вам не дуже подобається простота суцільного кольору, то перевагу слід надати ненав’язливим квітковим патернам, що підкреслюватимуть затишок, любов та природи та гармонію моменту.

Сірий можна розбавити також ніжним персиковим кольором, жовтим, або білим. Не обмежуйте свою фантазію, але пам’ятайте, що контраст не повинен бути занадто зухвалим, яскравим та агресивним. Надайте перевагу пастельним відтінкам, які подарують вам відчуття спокою, безпеки, рівноваги та затишку, які зараз потрібні кожному та неймовірно цінні.

А ось з формами, декором та матеріалами не бійтеся експериментувати, щоб вразити своїх близьких та продемонструвати їм ваше мистецтво сервірувати затишок

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити