0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Багатофункціональні соковижималки Novis Vita Juicer уже в продажу

27 березня 2017

У швейцарців є чому повчитися: вони знають, що таке якість життя і що таке справжня турбота про своє здоров’я. Для жителів цієї невеликої альпійської країни вести здоровий спосіб життя значить значно більше, ніж просто слідувати модним трендам. Багатофункціональні соковижималки Novis Vita Juicer – швейцарська розробка, створена для тих, хто з розумом підходить до свого здоров’я і дійсно дбає про збалансоване, правильне харчування всієї родини. Поспішайте, суперфункціональні, стильні і компактні соковижималки Novis Vita Juicer уже в магазинах ProMenu|Сервіро.

Novis Vita Juicer – інноваційний прилад 4 в 1, вміле поєднання багатофункціональної соковижималки і якісного пресу для цитрусових. Цей кухонний прилад вміє якщо не все, то практично все. З ним ви зможете легко вилучити сік з будь-якого фрукта чи овоча, не втративши при цьому жодної цінної краплини, приготувати ягідний смузі, цитрусовий фреш чи поживний багатокомпонентний коктейль.

Стильний дизайн, яскраві кольорові рішення і цілих 4 функції в одному компактному приладі:

  • Vitatec® – запатентована функція, поєднання центрифуги і пресу для цитрусових: однорідна консистенція соку, збереження всіх корисних речовин, які містяться у спілих плодах. З Vitatec® ви п’єте фрукти!
  • Функція блендера – подрібнення будь-яких овочів і фруктів.
  • Функція дбайливого віджимання Citromax® –  запатентована форма конуса, зубчаті ребра дозволяють вилучити сік із цитрусових будь-якого розміру до останньої поживної краплі.
  • Функція соковилучення з будь-яких плодів, у тому числі твердих: моркви, селери, яблук, зелені тощо.

Додайте до всього вищеперерахованого запатентовану технологію Drophold, яка дозволяє виключити протікання соку, і легке очищення соковижималки, і ви зрозумієте, чому саме цю модель купують у всьому світі. На відміну від звичайних соковижималок у Novis Vita Juicer зручніше завантаження, фрукти і овочі буквально втягуються в широкий жолоб. До того ж цей інтелектуальний прилад самостійно регулює швидкість обертання, контролює правильну консистенцію вашого вітамінного напою. Novis Vita Juicer вас розуміє і готує для вас розумно.

Novis Vita Juicer – здоров’я понад усе, і швейцарці знають, як про нього правильно дбати.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити