0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Молоко більше не втече!

05 вересня 2017

Мрія кожної господині – готувати страви будь-якої складності, докладаючи мінімум зусиль і отримуючи при цьому максимум користі. Сучасні технологічні кухонні ґаджети чудово справляються з завданням спрощення повсякденних рутинних турбот. Проте секрет комфорту полягає в дрібницях, і водяна баня Double Boiler від бренду De Buyer – чудовий приклад простого рішення набридливих проблем. Ніжне суфле, ідеально розтоплений шоколад, каші, які тануть в роті, і все це за допомогою одного нескладного, але вкрай корисного кухонного ґаджету, який уже зараз можна придбати в магазинах ProMenu|Сервіро.

Кожному з нас знайомі ситуації, коли тікає молоко чи пригорає каша, не дивлячись на те, що ви уважно за ними стежили і старанно помішували, не зводячи очей. Це може статися як з новачком, так і з досвідченим кулінаром, і такі невеликі дрібниці можуть не тільки цілком зіпсувати настрій, але й залишити вас без корисного і потрібного сніданку.

Раз і назавжди забудьте про пригорілу кашу і втечу молока разом з водяною банею від іменитого французького бренду De Buyer. Готувати з Double Boiler – це просто, швидко і максимально корисно. Емальована поверхня, подвійні стінки, нержавіюча сталь, висока міцність і термостійкість. Ви можете використовувати цей простий кухонний ґаджет на будь-якому виді плит, мити в посудомийній машині і, завдяки невеликим габаритам, легко зберігати на вашій кухні.

Окрім молочних каш, ви можете приготувати неймовірно ніжне суфле, зварити рис для суші не гірше, ніж у спеціальних рисоварках, розтопити масло, шоколад, мед. Залийте воду в простір між стінками, поставте чашу на вогонь, залийте молоко, засипте потрібні інгредієнти і вуаля! Продукти піддадуться оптимальній термічній обробці і не втратять свої корисні властивості.

Уже зараз ви можете придбати водяну баню Double Boiler від De Buyer в мережі наших магазинів ProMenu|Сервіро. Потіште себе ніжними, смачними і корисними стравами. Не відмовляйте собі в задоволеннях ;) 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити