0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинка в ProMenu: чавунний посуд від американського бренду KitchenAid

27 березня 2017

Чавунний кухонний посуд – один із найкращих винаходів людства. Надійний, міцний і довговічний – такий набуток можна навіть передавати у спадок. А якщо вам у свій час не пощастило стати власником такого багатства, приходьте швидше в один з магазинів мережі ProMenu|Сервіро. Тільки у нас ви знайдете абсолютно особливі чавунні каструлі і сковороди-гриль від KitchenAid – такі ж міцні і довговічні, як раніше, але набагато стильніші і функціональніші. Приходьте, чавунні новинки KitchenAid уже з’явилися в продажу.

Чавунна каструля KitchenAid просто незамінна під час приготування ніжного м’яса. Потіште себе соковитим і ароматним кроликом у вершково-гірчичному соусі. Завдяки товстим чавунним стінкам м’ясо буде прогріватися рівномірно і тушкуватиметься на повільному вогні. А на гарнір одразу, на ребристій накривці, приготуйте овочі гриль і подайте їх до столу з сиром моцарела. Завдяки міцному внутрішньому фарфоровому покриттю чавунні каструлі KitchenAid також чудово підходять і для приготування рису. Товсті стінки рівномірно розподіляють тепло, старанно прогріваючи кожну зернинку. Спробуйте, наприклад, ніжне вершкове ризотто з морепродуктами. Просто поставте накривку-гриль на відкритий вогонь і трохи обсмажте морепродукти, як на звичайній сковороді. Доповніть креветки-гриль італійськими травами, часником і соком лимону, і – смачного!

Апетитні баварські ковбаски, соковитий стейк, пікантні реберця – усе це тепер можна легко приготувати вдома, якщо у вас на кухні є чавунна сковорода-гриль від KitchenAid. Завдяки спеціальним жолобкам готувати м’ясо можна з мінімальною кількістю олії, при цьому важка накривка-прес значно прискорить час приготування. Крім традиційних страв, на сковороді-гриль можна також створювати вишукані десерти. Наріжте ананас кільцями, трохи обсмажте їх і присмачіть корицею з медом. Аромат цього десерту не залишить нікого байдужим, при цьому готується він за лічені хвилини. Завдяки ребристій поверхні накривки-преса вам навіть не знадобиться перевертати ананаси – під час обсмажування на них з’являться характерні смужки одразу з двох боків.

Сковорода чи каструля? І те, й інше! Увесь чавунний посуд KitchenAid підходить для всіх типів варильних панелей, а також для випічки в духовці при температурі до 260°. Міцна фарфорова емаль надійно захистить посуд від зовнішніх пошкоджень. Вам залишається тільки обрати один із 3 кольорів, в яких представлений функціональний і стильний чавунний посуд KitchenAid в мережі ProMenu|Сервіро і визначитися з об’ємом. А далі – фантазуйте і створюйте справжні кулінарні шедеври.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити