0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинка: яскраві, стильні, зручні кухонні ґаджети Klipy

27 березня 2017

Оригінальних, яскравих і по-справжньому зручних кухонних помічників ніколи не буває багато. Кожна господиня, яка себе поважає, з цим погодиться. Завжди хочеться щось іще: щось новеньке, стильніше, модніше, вдосконалене і, нарешті, щось просто під настрій. Саме час зазирнути в магазини ProMenu|Сервіро, барвисті і функціональні новинки від Klipy не залишать вас байдужими. Не витрачайте час на пошуки потрібних речей для вашої кухні – вони вже в мережі ProMenu|Сервіро.

Любите приємні пахощі трав в бульйоні, супі чи рагу, а от саму зелень хотіли б повністю вилучити зі страви? Немає нічого простішого, використовуйте під час приготування спеціальний інфузор для трав від Klipy. Трави і спеції поділяться своїм ароматом з вашою стравою, віддадуть їй усі свої корисні властивості і залишаться при цьому всередині інфузора.

Швидко розрізати святковий торт чи пиріг на однакові й ідеально рівні шматочки допоможе ще один незвичний прилад від Klipy – розділитель для тортів, який чимось віддалено нагадує знайомий усім циркуль. А з оригінальним і яскравим пресом для цитрусових у вас на столі завжди буде корисний і смачний фреш: ні насіння в склянці, ні бризок, які летять в очі, усе швидко і зручно.

У магазинах ProMenu|Сервіро ви також зможете придбати легко складані сушарки для посуду; рушникотримачі; гнучкі змінної форми підставки для гарячих каструль і сковорід; яскраво і незвично сконструйовані підставки для накривок і багато інших кухонних ґаджетів цього бренду. Практичність, оригінальність, комфорт, яскраві барви і постійний порядок на вашій кухні – це і є Klipy.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити