0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинки в ProMenu: сміттєві баки NewIcon від Brabantia

10 травня 2017

Чудова новина для всіх, хто в облаштуванні житла цінує комфорт, естетику і практичність. Компанія Brabantia випустила лінійку сміттєвих баків NewIcon. Стильні, яскраві, лаконічні і мінімалістичні – сміттєві кошики Brabantia чудово доповнять будь-який інтер’єр. В асортименті представлені моделі на 3, 5, 12, 20 і 30 літрів. Колекція поповнилася трьома новими модними кольорами, які не залишать байдужою жодну господиню, – чайна троянда, зелений мох и жовта маргаритка.

                    

Особливості сміттєвих баків NewIcon:

  • високоякісні матеріали;
  • спеціальна ручка для зручного переміщення;
  • накривка, яка не пропускає запахи;
  • основа, що не ковзається;
  • система плавного закривання і м’який хід педалі;
  • стійкість.

Також поціновувачам естетики і розкішного стилю в оформленні інтер’єру виробник пропонує унікальну колекцію Sense of Luxury, основна відмінність якої – особливе матове мінеральне неймовірно приємне на дотик напилення на поверхні.

                    

Компанія Brabantia приділяє багато уваги захисту навколишнього середовища, тому екологічність виробів завжди на першому місці. Сміттєві баки нової серії виготовлені на 40% з перероблених матеріалів, а після закінчення терміну служби підлягають повторній переробці. Крім того, купуючи такий аксесуар, ви вносите свій вклад в боротьбу з забрудненням світового океану від пластикових відходів.

Зробимо світ чистішим, а своє життя – комфортнішим разом з NewIcon от Brabantia!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити