0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Органіка для просвітлених – чистячі засоби Sonett уже в ProMenu

10 серпня 2017

Підтримка чистоти в помешканні – одне з найважливіших завдань для будь-якої господині. Але якою ціною? Сучасні чистячі засоби переповнені хімією і шкідливі для здоров’я. Компанія Sonett пропонує ідеальне рішення – тільки органіка в складі миючих і чистячих засобів. Ніякої хімії, ніяких синтетичних ароматизаторів. Крім того, продукція не тільки чудово впорається з забрудненнями, але й наповнить ваш дім позитивною енергетикою, перетворивши прибирання в легке і приємне заняття. Приходьте в Promenu|Сервіро і переконайтеся в цьому самі. Товари від Sonett уже чекають на вас в наших магазинах.

Справжнім піонером у сфері виробництва біопродукції була німецька компанія Sonett. Усе їх виробництво засноване на принципах антропософії. Хай це буде засіб для миття підлоги чи ополіскувач для білизни – за основу використовується структурована жива вода. За рахунок постійного оновлення своєї структури, вона зберігає благодатні природні якості. З її допомогою ви можете наповнити дім затишною чистотою і виключно позитивною енергетикою.

У продукції від бренду Sonett ви не знайдете синтетичних ароматизаторів, які так шкодять нашому здоров’ю. Замість них – мінеральні і рослинні добавки, бальзамічні домішки. У лінійці чистячих засобів Sonett є спеціальна нейтральна серія без додавання органічних ароматизаторів, її спокійно можна використовувати алергікам і астматикам, а також людям з підвищеною чутливістю шкіри. Продукція Sonett підходить для миття дитячого посуду, вона не шкодить здоров’ю малюка. На упаковці ви завжди знайдете на 100% повний склад засобу.

Висока якість, ефективність, біорозкладуваність, можливість переробки упаковки на вторсировину і дійсно велетенський асортимент продукції – усе це робить бренд Sonett визнаним лідером на європейському ринку. У ProMenu|Сервіро ви вже можете придбати миючі засоби для ванни, рідке мило, засоби для прання і для миття посуду і багато іншого. Поспішайте в магазини ProMenu|Сервіро, ми завжди готові тішити вас приємними і корисними новинками.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити