0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Презентація соусів з Євгеном Клопотенком: фотозвіт

24 квітня 2018

Ваш улюблений шеф кухонних емоцій ProMenu не перестає тішити своїх клієнтів не тільки пізнавальними майстер-класами з кращими шеф-поварами, але й смачними дегустаціями. Цього разу, 25 березня, київський магазин ProMenu у торгівельному центрі Ocean Plaza відвідав випускник французької кулінарної школи «Le Cordon Bleu» Євген Клопотенко разом з ексклюзивною презентацією соусів.

Бажаючих послухати відомого гастрономічного експерта зібралося немало. Кожен хотів трохи ближче познайомитися з незвичайними соусами, представленими Євгеном від «Гастромайстерні Конфітюр». Атмосфера панувала жвава, по-весняному тепла і дружня.

Євген тішив відвідувачів не тільки своїми прославленими цікавими історіями, але й розкривав учасникам дегустації тонкощі незвичайних смакових поєднань.

Найсмачніша і найцікавіша частина – дегустація. Салати з соусом чилі, вишневим, абрикосом-карі, апельсиново-імбирним і цибулевим – нікого не залишили байдужим. І голодним цього дня не залишився жоден відвідувач ;)

Під кінець заходу відбулася невелика фотосесія з Євгеном. Кумедні селфі, групові фотографії – усе було неймовірно сімейно.

Дякуємо всім гостям, які провели цей день з нами. Ми сподіваємося, що ваші емоції від дегустації залишилися виключно смачними і незабутньо позитивними. І не припиняйте стежити за нашими новинами, у нас ще багато сюрпризів для вас попереду ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити