Ваш улюблений шеф кухонних емоцій ProMenu не перестає тішити своїх клієнтів не тільки пізнавальними майстер-класами з кращими шеф-поварами, але й смачними дегустаціями. Цього разу, 25 березня, київський магазин ProMenu у торгівельному центрі Ocean Plaza відвідав випускник французької кулінарної школи «Le Cordon Bleu» Євген Клопотенко разом з ексклюзивною презентацією соусів.
Бажаючих послухати відомого гастрономічного експерта зібралося немало. Кожен хотів трохи ближче познайомитися з незвичайними соусами, представленими Євгеном від «Гастромайстерні Конфітюр». Атмосфера панувала жвава, по-весняному тепла і дружня.
Євген тішив відвідувачів не тільки своїми прославленими цікавими історіями, але й розкривав учасникам дегустації тонкощі незвичайних смакових поєднань.
Найсмачніша і найцікавіша частина – дегустація. Салати з соусом чилі, вишневим, абрикосом-карі, апельсиново-імбирним і цибулевим – нікого не залишили байдужим. І голодним цього дня не залишився жоден відвідувач ;)
Під кінець заходу відбулася невелика фотосесія з Євгеном. Кумедні селфі, групові фотографії – усе було неймовірно сімейно.
Дякуємо всім гостям, які провели цей день з нами. Ми сподіваємося, що ваші емоції від дегустації залишилися виключно смачними і незабутньо позитивними. І не припиняйте стежити за нашими новинами, у нас ще багато сюрпризів для вас попереду ;)