0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

П’ять яскравих ідей для сервірування столу на Геловін

30 жовтня 2017

Прикрашати дім, кликати гостей і пригощати їх різними смаколиками – стара-добра традиція будь-якого свята. Але в цей особливий день запрошених треба ще й як слід налякати! Звичайно, справа піде про прийдешнє святкування Геловіну. У такий день сервіруванню столу і оформленню страв варто приділити особливу увагу для підтримки атмосфери свята. ProMenu ділиться з вами надихаючими ідеями декору святкового столу в стилі Дня Всіх Святих, які допоможуть вам зробити його жахливо-незабутнім.

Ідея номер один: оранжеве і чорне, майже як у Стендаля

Поєднання яскраво-оранжевого і чорного – класика геловінського оздоблення. У фаворі в цей день готика з її темними, білими і червоними барвами. Хочете розбавити цю похмуру пишноту? Додайте трохи фіолетового і темно-зеленого.

Ідея номер два: ох, ця скатертина!

Традиційно сервірування починають зі скатертини, вона має відповідати нагоді, тому прибираємо улюблену білу в квіточки. Німецькі скатертини з натуральної бавовни Winkler чудово впишуться в атрибутику столу. Криваво-червона чи оранжева – вибір за вами! Додайте бутафорського павутиння, і ви вже на півдорозі до створення жахливої атмосфери.

Ідея номер три: вжух і додамо трохи готики

Звичайно, можна використати для сервірування незвичайні чорні келихи, але набагато краще – використати вишукані келихи від Riedel, прикрасивши їх темними стрічками і серветками. Кривавий пунш з очима в них– просто замилуєшся! А череп, старовинні книги і багато свічок додадуть родзинку в оздоблення вашого столу.

Ідея номер чотири: гарбуз – всьому голова!

Святкування Геловіну без цього атрибуту – просто неприпустиме! Гарбуз у вигляді голови Джека - цар на цьому святі. Вирізати традиційний писок, містичний опівнічний годинник чи відьму на мітлі – вирішувати вам, а в цій нелегкій справі вам допоможуть диво-ножі WMF. І пам’ятайте, у цей день гарбуза багато не буває! Хай великі і маленькі підсвічені гарбузи стануть центральною композицією на вашому столі!

Ідея номер п’ять: ода шлунку

Для святкування Геловіну влаштовують справжній бенкет, просотаний антуражем і духом нічних жахів. Страви жахливого вигляду і криваві коктейлі зі страшними очними яблуками – будуть доречні. Експериментуйте, не обмежуйте вашу фантазію, головне, щоб було страшно смачно! Додайте більше страв із гарбуза, наприклад, пиріг і млинці, в їхньому приготуванні вашим кращим другом стане міксер KitchenAid. Що ж іще поставити на стіл? Та що завгодно: улюблені сендвічі, сосиски, м’ясо чи печиво. Головне – додайте трохи фантазії. І ось на вашому столі вже є печиво у вигляді надгробних плит, яйця пашот у формі очей і безе – привиди.

Безсумнівно, Геловін - чудовий привід оригінально прикрасити дім, влаштувати вечірку і весело провести вечір в колі близьких. А що може бути ліпше, ніж відзначити це свято за страшно красивим столом? Надихнулися? Тоді бігцем за чимось оранжевим! Додайте яскравих барв у цю золоту осінь разом з ProMenu ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити