0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Staub - із Франції з любов’ю

01 листопада 2017

Зануртеся в особливу атмосферу, овіяну ароматами тонких французьких страв. Відкрийте для себе дивовижний новий світ сучасного посуду з унікальними властивостями.  У ProMenu|Сервіро з’явилися вироби із кераміки і емальованого чавуну бренду Staub, а саме кокотниці Pumpkin і Tomato. Staubце традиційно древня майстерність і передові технології в одному флаконі!

Посуд цього бренду відрізняється особливим керамічним покриттям, яке дозволяє готувати на будь-яких джерелах тепла і якому не страшні механічні пошкодження, подряпини чи високі температури. Запікати в духовці чи поставити на плиту – вирішувати вам!

Однак справжня «фішка» Staub ховається в накривці з унікальним рельєфом і ефектом «зрошення». Завдяки тому, що пара, яка виділяється під час приготування їжі, конденсується під накривкою і зрошує крапельками страву, відбувається рівномірне розподілення вологи і пари всередині посуду. Усі аромати і смакові якості їжі зберігаються набагато краще.

Кокотниці Pumpkin і Tomato зачарують вас своєю «овочевою» формою і яскравими барвами. Вони по-домашньому затишні, неймовірно красиво виглядають на столі і ідеально підійдуть для святкового сервірування. 

Staub – це завжди привабливий дизайн, багатофункціональність, практичність, довговічність і навіть більше! Посудом цієї марки користуються навіть шеф-повари світового рівня.  Хочете стати щасливим власником такої ж кокотниці, як у Поля Бокюза, Лорана Тоуронделя чи Хіроюкі Хірамацу? Чекаємо на вас у мережі магазинів  ProMenu|Сервіро!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити