0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Tokyo Design Studio – європейська якість & азійський дизайн

07 вересня 2017

Подаруйте собі задоволення витонченої трапези за прекрасно сервірованим столом! У ProMenu|Сервіро з’явився посуд CNB бренду Tokyo Design Studio, а саме колекції Tajimi і Cobalt blue. Tokyo Design Studio – це дещо більше, ніж хороший столовий фарфор, це особлива концепція: зустріч заходу і сходу, класики і сучасності, голландська якість і витончений японський дизайн. Простота форми, унікальність, екологічність матеріалу, різноманітність принта – усе це разом робить посуд Tokyo Design Studio лідером серед виробників фарфору.

Фарфор Tokyo Design Studio відрізняється своїм автентичним мінімалістичним дизайном. Посуд цієї марки виготовляється з найтоншого фарфору і здається невагомим і дуже крихким. Однак, за всієї своєї витонченості і легкості, він відрізняється особливою міцністю. Секрет у спеціальній технології виготовлення: фарфор випалюється кілька разів, потім фарбується, після чого його вкривають глазур’ю і випалюють знову.

Колекція Tajimi виконана в традиційній японській манері і  витримана в сіро-блакитній кольоровій гамі. Ці стильні чайники, чашки, піали, блюдця – точно не залишать вас байдужими. Колекція Cobalt blue без сумнівів стане особливою окрасою вашого столу. Виробники обрали прекрасне кольорове рішення – синьо-блакитний патерн – данина питомо японському дизайну. Тарілки, соусники, фарфорові блюда здивують вас різноманіттям форм.

З давніх часів фарфор називали «білим золотом», його цінували вище, ніж сам благородний метал. Посуд цієї марки – для тих, хто цінує традиції і елегантність. Фарфор Tokyo Design Studio - зразок досконалого дизайну. Уже хочете побачити один зі столових наборів CNB на своєму столі? Чекаємо на вас в мережі магазинів ProMenu|Сервіро!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити