0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Вінтажна новинка в ProMenu – колекція кухонного приладдя від T&G

25 липня 2017

Настав час повертати стиль ретро! Саме під таким девізом британський бренд T&G створював колекцію вінтажного кухонного приладдя Pride of place. Стильні вироби в стилі 50-х виконані за всіма канонами минулого століття – вони виглядають жваво і сучасно. T&G – це визнаний європейський бренд і абсолютна новинка в мережі ProMenu|Сервіро. Поспішайте зазирнути в наші магазини, нам є чим вас здивувати!

Багато виробників гордо і голосно заявляє про якість і екологічність своєї продукції. Але насправді ми не завжди отримуємо те, за що платимо. Бренд T&G – це ідеальний баланс в тандемі «ціна - якість». Дерев’яні дошки для нарізання, тарілки, столове приладдя виготовлені з екологічно чистих матеріалів і відзначені знаком FSC (Forest Stewardship Council). Деревина оброблена за спеціальною технологією, яка запобігає появі бактерій на поверхні кухонних виробів. Саме такий відповідальний підхід і робить продукцію T&G абсолютно безпечною для використання.

Разом з новою колекцією Pride of place британські дизайнери вміло повертають нас в давно забуті 50-і роки, об’єднуючи дух минулого століття з сучасними технологіями. T&G безперервно удосконалюються, створюючи трендову і практичну продукцію. Японці називають це «Кайдзен», T&G – «Безперервне поліпшення».

Неймовірно стильний вінтажний посуд T&G гармонійно впишеться в інтер’єр і підкреслить ваш тонкий смак. Асортимент дійсно вражає: керамічний і дерев’яний посуд, підставки для чашок, стелажі, дошки і багато іншого. Колекція кухонного приладдя Pride of place по праву займе почесне місце в інтер’єрі вашої кухні. Пастельна гама дозволить створювати різноманітні кольорові мікси і поєднувати посуд від T&G в неповторні композиції.

Приходьте в ProMenu|Сервіро і зануртеся в атмосферу 50-х разом з колекцією Pride of place від T&G.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити