0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Все для гриля від GEFU

14 червня 2021

Яке ж літо без посиденьок на свіжому повітрі, пікніків на природі та соковитих стейків на грилі? Ароматно, смачно, корисно, а головне — приготоване своїми руками у веселій та дружній компанії. Навчитися правильно смажити м’ясо, рибу та овочі на грилі — справа звички та трошки практики. Найголовнішу роль у приготуванні хрустких і смачних страв грають зручні та функціональні девайси. Щипці, форми, преси, спеціальні набори для бургерів — лише невелика частина інструментарію справжнього майстра гриля. PROMENU разом із новинками від GEFU допоможуть вам влаштувати собі ідеальний барбекю-відпочинок.

Готуємо м’ясо

Перше, що асоціюється з грилем та барбекю — соковите м’ясо з ніжною скоринкою, підсмажене на вогні. І почати тут треба з приготування власного маринаду. Додавайте інгредієнти на смак, але пам’ятайте про те, що для ніжності стейків потрібно використовувати кислотні інгредієнти, наприклад: вино, фруктовий оцет, овочевий сік, або йогурт. І не забудьте про спеції, які ви також можете розтовкти самостійно разом зі ступкою GEFU GRINO

Розрізаючи стейк на шматочки, намагайтеся залишати їх приблизно 2–3 сантиметри товщиною, щоби вони були ніжними, хрусткими зовні та соковитими всередині. І не забувайте про гарніри. До м’яса ідеально підійдуть свіжі овочі, салат та духмяні трави. А щоб ваша страва не втратила форму й кожний шматочок увібрав у себе максимум ароматів, використовуйте спеціальні решітки-кошики для гриля. Наприклад, GEFU Barbecue Basket, яку дуже легко перегортати, повністю позбавить вас зайвих турбот під час приготування.  

Інша популярна страва на пікніках — бургери. Ароматні булочки, трошки сиру, зелень, огірки, помідори, соковита котлета та фірмовий соус — просто пальчики оближеш. Під час обсмажування м’яса для бургерів вам знадобиться прес для гриля від GEFU, який допоможе оптимально обсмажити кожний шматочок, щоби вони були хрусткими та соковитими. А для найзапекліших шанувальників бургерів у нас є цілий набір з двох металевих кілець та спеціального преса, які допоможуть зробити ваші бургери не лише соковитими та смачними, а ще й ідеально круглими. 

Готуємо рибу

Приготування риби на грилі — найскладніша справа, яка вимагає особливої уваги. М’ясо риби, зазвичай, дуже ніжне та швидко втрачає свою форму. Її дуже легко пересушити, пересмажити та зіпсувати продукт. Перед приготуванням риби радимо загорнути її разом зі спеціями та потрібними овочами в алюмінієву фольгу, але найкраще за все — скористатися спеціальною зручною формою GEFU Fish Barbecue Basket. Кожний шматочок надійно фіксується між двома решітками та гарантовано збереже свою форму. 

Готуємо овочі

Перше правило овочів на грилі — вибирати ті, які містять не багато зайвої вологи та не потребують тривалого обсмажування. Друге правило — використовуйте GEFU Barbecue Pan для приготування смачного рагу, або, навіть, соте прямо на грилі. Візьміть асорті з кукурудзи, шматочків болгарського перцю, гарбузів, баклажанів та печериць, приправте лимонним соком, ароматними травами, олією та дрібкою цукру. 

І головне — готуйте із задоволенням, посмішкою та гарним настроєм. Смачного!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити