0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Яскравий стиль та потужність від Novis

27 березня 2021

Весна в самому розпалі, а це означає, що настав час відновлювати запас вітамінів та готуватися до спекотного літа. А найсмачніший та найкорисніший спосіб це зробити — споживати свіжі соки та смузі. Звісно, для приготування правильних корисних напоїв потрібні особливі інгредієнти та трошечки технологічної магії. PROMENU разом з Novis поспішає поділитися з вами усіма секретами користі соків та смузі.

Свіжі соки

Один з найкорисніших елементів в овочах та фруктах — клітковина. Вона сприяє виведенню токсинів, уповільнює засвоєння цукрів і підтримує організм здоровому стані. Тож головна особливість свіжих соків — це те, що у процесі віджиму органічна волога відділяється від клітковини. Саме тому вони не можуть надовго вгамувати наше почуття голоду, але водночас надають організму швидку «ін'єкцію» вітамінів. Це просто ідеальний спосіб зміцнити свій імунітет. 

З Novis Vita Juicer завдяки технології VITATEC® всередині центрифуги ретельно перетираються всі інгредієнти, зберігаючи максимум поживних елементів та надаючи напою ніжну оксамитову консистенцію. А технологія CITROMAX® та конічна форма цитрусового преса гарантує, що ви отримаєте максимум соку, до останньої краплі всього за лічені хвилини.

Щоб ваш сік мав насичений смак, використовуйте більше овочів, зелені, лимона або лайма. Солодкий посмак додасть яблуко, груша або буряк.

Смузі

Смузі приготувати легше та швидше, ніж сік. Для цього нам знадобиться Novis Pro Blender та ваші улюблені продукти, які в блендері змішаються та подрібняться в єдину масу. При такому способі приготування в нашому напої залишиться добре збита клітковина, яка краще сприймається організмом. Тож і відчуття ситості буде тривалішим, ніж після склянки соку.

Разом з блендерами Novis ви можете з легкістю готувати собі різноманітні смузі кожного ранку та починати день з позитивних емоцій. Він має неймовірну потужність, 6 швидкостей, працює тихо та легко керується всього кількома дотиками. У велику чашу об’ємом 2 літри можна помістити будь-які продукти та зробити корисний напій з ніжною оксамитовою текстурою.

Для приготування смузі найкраще за все використовувати багато зелені. Селера, м’ята, петрушка, базилік та шпинат — ідеальні партнери для овочевих та фруктових сумішей. Не бійтеся комбінувати, використовуйте ягоди для інтенсивності смаку. Якщо вам більше подобається кремова текстура, то радимо додати трохи банану, авокадо та жменю горіхів.

Головне — не забувайте про повноцінне правильне харчування. Смузі та соки — це просто джерело вітамінів та енергії, що допомагає дещо розслабити та розвантажити ваш організм. А секрет правильного харчування — в комплексному підході.

Зустрічайте кожен день з яскравими емоціями разом з технікою Novis і вашими улюбленими соками та смузі

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити