0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

For him, або топ-5 креативних подарунків для чоловіків

13 жовтня 2017

Напередодні Дня захисника України саме час задуматися про ідеальний подарунок для своїх любих чоловіків. Обрати із всього багатоманіття варіантів той самий, який не припадав би пилом на полиці без діла – непросте завдання. Якщо ви не знаєте, що подарувати коханому, батьку, брату, дядьку чи другу, поспішіть у ProMenu|Сервіро, ми вже підготували для вас топ оригінальних подарунків, яким буде радий кожен представник сильної статі.

5. Спортивна пляшка Cortland.

Відкриває нашу п’ятірку кращих подарунків для чоловіків аксесуар, який підійде людям, що віддають перевагу активному способу життя – спортивна пляшка Cortland від культового американського бренду Contigo. Об’ємом 720 мл, вона ідеально підійде тим, хто любить займатися спортом. Серед особливостей цієї моделі необхідно відзначити унікальну систему autoseal, яка забезпечує абсолютну герметичність ємності. Марафон, похід, подорож, велосипедна гонка, тренування в залі? Стильна пляшка Cortland стане незамінним супутником в будь-якій ситуації.

4. Набір ножів для стейку Wüsthof.

Четверте місце ми віддаємо набору ножів для стейку від Wüsthof. Як не крути, а барбекю, шашлики, стейки – виключно чоловіче заняття. З ножами Wüsthof процес приготування м’яса буде комфортним і приємним. Їхні леза не потребують постійного заточування, а руків’я зі спеціального пластику ідеально лежить в руці. Набір ножів Wüsthof – це вишуканий кухонний аксесуар, який не залишить байдужим жодного чоловіка.

3.Сковорода-гриль Skeppshult.

Трійку лідерів у нашому рейтингу відкриває сковорода-гриль від іменитого шведського бренду Skeppshult. Вона забезпечить рівномірний нагрів поверхні сковороди, необхідний для правильного просмажування. Що може бути кращим для справжнього чоловіка, ніж шматок добре приготованого м’яса? Зі сковородою-гриль Skeppshult усі м’ясні страви – просто пальчики оближеш!

2. Набір келихів для віскі з карафою Schott Zwiesel.

Срібна медаль по праву дістається набору келихів для віскі Schott Zwiesel. Правильно підібраний келих розкриває всі смакові відтінки алкоголю. У подарунковий набір від Schott Zwiesel входять 2 келихи і карафа. Вони виконані з неймовірно міцного скла, стійкого до виникнення подряпин. Набір відрізняється благородною текстурою і неперевершеним блиском, він вигідно підкреслить аромат віскі в келиху. 

1. Автоматична кавоварка Nivona CafeRomatica NICR 646.

Переможець нашого топу – автоматична кавоварка Nivona CafeRomatica NICR 646. Капучино, еспресо, лате, американо приготовані професійною кавоваркою – чарівно! Цей агрегат дозволить приготувати чудовий кавовий напій натисканням усього на кілька кнопок. Завдяки вбудованій системі спеціального подрібнення зерен, напій зберігає свій аромат і виходить таким насиченим, як у професійного баристи! Nivona CafeRomatica – кращий подарунок для справжніх поціновувачів кави.

Уже вирішили потішити своїх коханих чоловіків одним із наших топових товарів? Приходьте швидше до нас у ProMenu|Сервіро, придбайте уподобаний варіант з приємною святковою знижкою +10% тільки з 13 по 16 жовтня. ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити